• 61
    gencecik bir cocuk, şiddete maruz kalarak öldürüldü. hepimiz üzüldük daha 19 yaşında gencecik bu kardeşimizin ölümüne. en az fenerbahce tribünlerinde bağıran adamlar kadar üzülen bir sürü adam vardır şu sözlükte ki ali ismailin kuzeni de sözlüğümüzün bir yazarı hatta.

    ancak ben anlayamıyorum bu cocugun adı neden fenerbahcenin icinde bulundugu bu durumla bagdaşlaştırılıyor. ne alakası var abicim. ilk duydugumda şok oldum hatta. cocuk ömrünü fenerbahce yolunda mı kaybetti de bu sekilde anılıyor ismi? bu cocuk kendi inandıgı değerler ugruna ülkesi icin güzel birşeyler yapmaya calısırken kücük beyinli insanlar tarafından öldürüldü. ama cocuk fenerbahcenin şike davasıyla aynı cumle icerisinde anılıyor ne kadar cirkin bişey bu farkında mısınız?

    bu en basitinden ali ismailin hatırasına saygısızlıktır yahu. ayıptır be. bu ülkede gencecik bi hayat skandal bir bicimde sönüyor ama o sönen hayat öldüğü değerlerle değil şikeci aziz yıldırımla aynı bağlamda anılıyor. adı şu iğrenç şike süreciyle kulaklara takılıyor sadece. olayları yanlış yorumluyorsam düzeltin beni ancak bunun samimi olduguna hic inanamıyorum. sanki bir tür duygu sömürüsü yada ali ismail üzerinden prim yapmaya calısıyorlarmış da kendilerine kamuoyundan taraftar toplamaya calısıyorlarmıs gibi geliyor bana. cok çirkin ya benim canım sıkılıyor mesela bu sloganı gördükce etrafta.

    ve üzülüyorum bu cocugun adının şikeye dair tezahüratların icinde yer almasından. sanki cocuk aziz yıldırıma yardım ederken canını vermiş gibi töbe töbe... ve bu cocugun onurlu ölümünü nelere malzeme yapıyorlar hayasızca. bu cocuk ne için canını verdi, tribünler neyle birlikte anıyorlar. ayıp...
App Store'dan indirin Google Play'den alın