• 175
    2-3 gündür fut moduna sardığım oyun. fransız lobisini* kullanarak şöyle bir kadro kurdum:

    http://imgim.com/5856incio6246380.jpg

    takım adımız: champs elysées

    dizilişimiz: 4-1-3-2

    oyuncularımız: mandanda(gk), debuchy(rb), jeremy mathieu(cb), distin(cb), aly cissokho(lb), moussa sissoko(dm), biabiany(rm), valbuena(cam), marveaux(lm), gouffran(st), lacazette(st)

    yedeklerim de şöyle: http://imgim.com/5668inciz6825839.jpg

    kadroyu artık oturttuk sanırım. chemistry 100 şuan ve 4 yıldızlıyız.

    hedeflerim:
    - fransız lobisini kullanarak kurduğum takımın italyan olması biraz abes tabi. * dolayısıyla 1. hedef takımı para biriktirip arsene wenger'in eline teslim etmek.
    - kadro her ne kadar güzel görünse de üst düzey, klas oyuncu eksikliği yaşıyoruz biraz. özellikle hayvan gibi kadrosu olan takımlar çok zorluyor. dolayısıyla uzun vadede para biriktirip, ribery, benzema, nasri, pogba, sakho, varane, cabaye, lloris, evra gibi üst düzey oyuncuları takıma kazandırmak. hatta bunlardan bazılarını yakın zamanda da takıma kazandırabiliriz. maliyetleri düşük olanları yani. şimdilik ribery, benzema, nasri ve pogba zor görünüyor.
    - 1 adet kupa kazanmak. sabahtan beri oynuyorum ama şu tournament kısmındaki en sağda bulunan ve katılmak için bir şart istemeyen turnuvayı bitirmeye çalışıyorum ancak 3 seferdir yarı finalde eleniyorum saçma sapan goller yiyip. en kısa zamanda bu maçı kazanıp 2.000 coin'i ve bir gold pack'i kasaya koymak istiyorum.
    - elimde bulunan ve fazla kullanmadığım bazı gold oyuncuları satarak kar sağlamak istiyorum. varela, kameni, gilberto silva, kvist, morales gibi oyunculardan başlayacağım muhtemelen bu işe.

    evet şimdilik durum bu. bu arada bugün turnuvada galatasaray forma ve logolu, balotelli'li, drogba'lı hücum hattı olan bir arkadaşı 4-1 yendim. kendisi sözlükten biriyse kusura bakmasın artık. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın