aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 107
    istanbul büyükşehir belediye başkanlığı için rakiplerine bakıyorum;

    kadir topbaş - akp'nin adayı. akp kim? adalet ve kalkınma partisi. başkanı kim? başbakan recep tayyip erdoğan. recep tayyip erdoğan kim? şikenin ve şikecinin fenerbahçeli savunucusu. aziz yıldırım'a yeniden yargılanma sözü veren kişinin bizzat kendisi.

    sırrı süreyya önder - şike süreci ya da futbol ile alakalı olaraktan kendisinin herhangi bir açıklamasını hatırlamıyorum. muhtemelen o da "biz hepimiz bir olalım"cılardan. kaldı ki oy kapasitesi belli, ipi göğüsleyemeyeceği çok açık.

    bu 3 isim de benim siyasi olarak kendimi yakın hissettiğim kanada ait isimler değiller. fakat eğer mustafa sarıgül'ün galatasaraylı olduğunu biliyorsam ve ali sami yen'e ulaşım ile ilgili olarak bana kolaylık sağlayacak isim kendisi ise bu durumda benim tek alternatifim oluyor. mesele burada stada yol yapmak değil, 3 yıldır ulaşım çilesini seve seve çekiyoruz zaten. mesele oy kullanma bilinci. dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmamak için görünen o ki standart bir siyasetçi kisvesine bürünmüş mustafa sarıgül her türlü godoşluğuna rağmen eldeki tek seçenek.

    sırf akp'yi sevmediğimden oy kullanabilmek adına kütüğümü istanbul'a aldırmış bir insanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın