• 269
    değişen iktidara göre pozisyon alma konusunda türk medyasının bir numarasıdır. dalkavukluğun kitabını yazmış biridir. dikkat ettiyseniz gazeteci demiyorum çünkü bu şahsın yaptığı şey gazetecilik değil olsa olsa tetikçilik ve yandaşlıktır.

    bugün şike konusunda iktidarın borazanlığına soyunmasının şaşırılacak bir tarafı yok elbette. daha 1 hafta önce hükümetin direktifleriyle yönettiği medya kuruluşuna nasıl yön verdiğini hep birlikte gördük. anketler ve yayın akışıyla bir siyasi partinin emirleri doğrultusunda oynayan bu adamın hala yazıyor olması bile iğrenç ötesi bir durum herşeyden öte.

    ahmet kaya'nın ülkeden kovulması sürecinde de yine dönemin iktidarına yalakalık yapmakla meşguldü bu zat. yazdığı yazıyla ve oluşturulmaya çalışılan algıyla hala milyonların dinlediği bir ses kovuldu ülkeden. o günün hesabını vermedi bugün şike ve iktidar gazeteciliği konusunda da hesap vermek istemiyor.

    https://twitter.com/...s/404359291559084033

    son olarak yürekten inandığım birşeyden bahsetmek istiyorum. fatih altaylı ve türevleri galatasaray'ımızı harçlığından artırdığıyla maçlara gidenlerden,nette harıl harıl donmayan link kovalayanlardan daha çok sevemez. aslında onlar hiç birşeyi sevemez. azıcık utanma duygusu olan biri bu durumda son nefesine kadar susar ama yok..

    (bkz:iktidar borazanı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın