• 55
    belli ki bi tarafları tutuşmuş olup şu sıralar bizim üzerimize kara bulutlar salmayı, rezalet top oynayan ve neredeyse paf takımla çıkmak zorunda kalan fenerbahçe'yi de yüceltmeyi hedef edinmiş basındır.

    bakın 2 tane resim koyacağım buraya ve ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlayacaksınız. ilk resimde hocamız mancini'nin resmi var. atılan başlık çok adice. son maçlarda 15 gol atıp 0 gol yiyen takım için atılan başlığa bakıyoruz:

    http://imgim.com/3025incij4690077.png

    ikinci resimde ise fenerbahçelilerin ordinaryusu, sir ersun yanal'ı görüyoruz. başlık ise bildiğiniz gaz. evet gaz. 2 haftadır doğru düzgün top oynamayan takıma böyle olumlu bir başlık atılırken, bize "acaba o seri bitecek mi?" diye başlık atmak, "ulan inşallah bu hafta şu serileri biter be!" demektir. tamam ibnesiniz ama bu kadar da olmayın be "aziz"im. buyrun bu da fb başlığı:

    http://imgim.com/1110incil777705.png

    sözü size bırakıyorum.

    edit: buyrun size bir resim daha. adamlar artık resmen temennilerini manşet yapacak kadar düştüler, küçüldüler.

    http://imgim.com/21inciu2323272.jpg

    edit 2: ulan bizim 2-3 tane eksiğimiz var diye "seri son bulabilir" diye başlık atıyorlar. adamların 7-8 tane eksiği varken, hatta serdar kesimal'ı bile a takıma çıkartmak zorunda kalırken onlara da "mağlubiyet serisi devam edebilir" diye başlık atsanıza o zaman amk. öyle saça böyle tarak hesabı. sinirlendim durduk yere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın