• 93
    elimizden gelen performansı gösterdiğimiz, zor şans toplarını sokmamıza rağmen kaybettiğimiz bir karşılaşma oldu. 2. çeyrekte bir ara oyundan kopar gibi olduk, televizyon molası sonrası ender' in arka arkaya gelen 3 sayılık isabetleri, sinan ve furkanın savunma dozajını üst seviyeye çekme gayretleri ile ilk yarı sonunda güzel bir geri dönüş yakaladık. üstüme vazife değil ama ergin hocanın takım hücumda tel tel dökülürken mola almamasına bir anlam veremedim.

    ikinci yarı başında krstic maç başında olduğu gibi karşısında bonsu'yu görünce yüksek posttan ard arda bulduğu sayılarla oyuna ağırlığını koydu ki, furkan aldemir kendisini ilk yarının sonunda oldukça başarıyla durdurmuştu ve geri dönüşümüzde önemli bir rol oynamıştı, fakat buna rağmen furkanın ikinci yarıda dakikaları kısıtlı oldu.

    3.çeyrek ortasından itibaren seyirci desteği ile bütünleşerek 10-0lık bir seri ile öne fırladık bu dönemde topu iyi çevirdiğimizi söylemek mümkün. fakat bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü tamamen rakibe kaptırdık ki arroyo' nun çeyrek sonunda elinden çıkarttığı saçma şuttan itibaren skor üretmekte çok zorlandık.

    son çeyrekte kritik birkaç top elinde patlayan arroyo, son topu birazcık arkadaşlarına bırakmış gibi gözüktü ki kendisini suçlamakta kesinlikle haksızlık olur. hairston ve cenkten istediğimiz verimi alamamız, krstic karşısında uyuyakalmamız, krstic karşısında bonsu harici dönem dönem ercegle bire bir savunma tercihimiz, dönem dönem savunma ribaundlarında zorlanmamız maçı elimizden kaçmasına sebep olan etkenlerden bazılarıydı.

    takım kalitesi bizimkinden iyi olan bir rakibe karşı gözle görülür güzel bir efor sarf ettik, fakat buna rağmen ikinci tur grup maçlarında üçüncü defa sahamızdan boynumuz bükük ayrılıyoruz. henüz trenin tamamen kaçtığını söylemek oldukça güç, deplasmanda alınabilecek bir kuban galibiyeti herşeyi yoluna koyabilir. ama sakatlarımızın takıma dönüş yapması hem daralan rotasyonu biraz açabilmek, hem de verim alamadığımız oyuncuları ikinci plana koyabilmek adına teknik ekibi çok rahatlatacak gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın