resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 1440
    yabanci kurali olmasa kazandigi yillik 1.8 milyon euronun 800bin eurosununu bile goremeyecek, yeteneksiz ama bir o kadar da karakterli futbolcu. is ahlakina, profesyonelligine saygim buyuk olsa da (ki bence zaten olmasi gereken birsey bu) boylesine yeteneksiz, top kontrol etmekten dahi aciz bir adamin, sadece kosuyor, mucadele ediyor ve yedek kalinca sorun cikarmiyor diye boyle yuksek paralara imza atmasi hadi parasini da gectim bana batmaz ama galatasaray formasi giyebilmesi niye 12 senedir dunya kupasi goremedigimizin kaniti adeta. yabanci oyuncu kuralini kalktigi an, umutlar, sercanlar, aydinlar, mehmet topuzlar bu haketmedikleri paralari alamiyacak, turk futbolundan, ozellikle de buyuk takimlardan silinip gidecekler.

    kucuk bir hesap yapalim.
    umut'a verilen 1.8 milyonu 800 indirelim, aydina verilen 1 milyon dolari da 500e. sadece 2 oyuncudan galatasarayin elinde kalan para 1 milyon euro + 500 bin dolar dan 4 milyon lirayi gecen bir para ediyor. turk futbolu gelissin turk oyuncular sans bulsun diye sadece iki tane oyuncuya bir seneligine verilen (mac basi ucretleri ve bonuslar da haric ) bu paralar altyapiya yatirilsa eminim sonuc suankinden daha kotu olmayacak. ve eminim ki galatasaray altyapidaki genc oyuncular icin yillik 4 milyon lirayla cok iyi isler yapabilir ya da bunyesine yeni oyuncular katabilir.

    sadece galatasaray'da aklima gelen ilk iki oyuncu uzerinden yaptim bu hesabi ki daha haketmedigi paralari alan cok turk oyuncu var. bir de bunun 18 takim uzerinden hesaplandigini, ve bu sisik maaslara bir de anadolu kuluplerine verilen abuk subuk bonservis ucretlerinin eklendigini dusunun.

    umut'u severim ederim, duzgun oyuncu da vallahi onu izledigim her mac sinirleniyorum boyle bir oyuncu nasil galatasarayda oynar bu paralari alir diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın