resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3952
    http://img.footballove.com/...yeneveda19642011.jpg

    gece gece şu fotoğrafı gördüm içim bi acaip oldu.

    seni böyle beyaz saclı görünce anılarımız eskiyomus gibi geliyo gica sanki hepimiz yaşlanmışız da hayat bizden bişeyler götürmüş gibi... bi de o kötü gecen teknik direktörlük zamanları geliyo aklıma. ama bi bakıyorum sarı kırmızı içinde sen varsın fotografta tıpkı eski gunlerdeki gibi, işte üstündeki formayı görünce de hep güzel seyler geliyo aklıma. ne biliyim bizi o formayla mücadele ederken hiç hayal kırıklığına ugrattıgını görmedim mesela. hep en inanılmaz golleri sen attın, en klas pasları sen verdin, en şık çalımlar hep senden geldi.

    teknik direktorluk maceramız kötü gecti ama ona da kızamıyorum cunku sen basımız ne zaman sıkışsa geldin. hayır demedin olmaz demedin. belki de altından kalkamayacagını bildiğin yükler yükledik omuzlarına; ama sen hiç sesini cıkarmadın. yardım ettin, kacmadın, elinden geleni yaptın bizim için.

    biz de karsılıgında seni cok sevdik. taa o formayı ilk giydiğin gunden cıkartana kadar sokaklar kendini seninle özdeşleştiren cocuklarla doldu yıllarca. bir nesil senin sayende galatasaraylı oldu. futbolu senle sevdik biz, 10 numara tekrar seninle anlam kazandı gözümüzde.

    şimdi uzaktayız birbirimize ama şu 10 numaralı adamı şu haliyle gelse kabul ederim yazarım ilk onbire anasını satıyım. cunku biz o adamdan öğrendik futbolu. 50 yasına da gelse eminim ki yine en klas pasları o verir, en guzel golleri o atar.

    bizim neslimize sen sevdirdin bu renkleri. cocuktuk neyin ne oldugunu tam ögrenememiştik*; ama biz önce seni sevdik sonra da sayende bu renkleri...

    sevgililer günümüz kutlu olsun gica, bir gün yine kesişecektir yollarımız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın