resim
Sercan Yıldırım
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1664
    bir kere olaya "fatih terim adam edemedi mancini eder", "fatih terim adam edemedi mancini mi edecek?" tarzı yaklaşmamak lazım.
    sercan ne kadar adam edilmek istiyor?
    fatih hoca engin'i adam etti ama engin'in bu son şansıydı. engin o gün o şansı değerlendirmeseydi bugün rize'de bile oynayamazdı. bunun farkında olduğu için fatih hoca'nın elinde parladı. zaten fatih hoca bu parlamayı gösterecek oyuncuyu sezdiği için "fatih terim adam eder" lafı çıktı.
    ceyhun konusunda ise ceyhun geldiğinden beri "pozisyonumda oynayanları kesemem" düşüncesiyle pek yardırmadı diye düşünüyorum. yani önünde melo ve selçuk vardı. bu iki isimle rekabet etmek zor gerçekten. ancak mancini'nin gelişiyle oluşan yeni sistemde ceyhun, "evet şimdi yapabilirim" dedi ve mancini'nin ellerine bıraktı kendisini.
    uzun lafı kısası sercan oynamak ister ve bu takıma katkı vermek isterse gelişir. kendisi istemez ve inanmazsa 10 mancini 10 fatih terim 10 mourinho bir araya gelse düzelmez bu çocuk.

    bir de ceyhun'un kayseri macerasını ve sercan'ın şanlı urfa macerasını bir ara kıyaslayın. iki futbolcunun mental seviyesi hakkında bir fikriniz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın