resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 429
    drogba eğer sezon sonu gidecekse (bakın gitsin demiyorum, eğer ki gitmek isterse bunda kararlı ise) yerine transfer edebileceğimiz en mantıklı oyuncudur. en azından bana göre öyle. artık biz bir avrupa takımıyız ve inşallah bi aksilik olmazsa seneye de cl'de boy göstereceğimiz için drogba'nın gidişiyle "avrupai golcü" kontenjanını doldurmamız gerekiyor. şöyle bir avrupa piyasasına baktığımız zaman bütün forvet oyuncuları el yakıyor adeta. dzeko ismi de geçiyor mesela ama city onu 20-30 kağıttan aşağı hayatta okutmaz. ayrıca bvb'nin lewa'nın boşluğunu doldurmak için dzeko'yu alacağını düşünüyorum. kısacası onu bize yedirmezler.

    balotelli de elbette kolay transfer edilebilecek bir oyuncu değil. onun da talibi illa ki çok olur. ancak ben biraz problemli olması nedeniyle her takımın gözü kapalı almak isteyeceğini düşünmüyorum. bu durumda da bizim en büyük avantajımız tabi ki de roberto mancini. aralarında problem olduğu söylenir. tabi bir de şu meşhur topukla topa vurma meselesi var kendisinin. ancak bunların yanı sıra balotelli mancini ile aralarında iyi bir bağ olduğunu, sürtüşmelerin de futbolun içinde olduğunu dile getirmişti. sonra da sanıyorum yakınlarda mancini ile yeniden çalışmak istediğini söylemiş.

    işin maddi boyutu da var tabi. balotelli'yi ucuza kapatmak zor. ancak milan'ın içinde bulunduğu kaos ortamı elindeki kıymetli oyuncuları ederinden az bedellere satmaya sevk edebilir. bu da ünal aysal'ın sneijder ve drogba transferlerinde dediği gibi bir "oportünite"dir. dolayısıyla milan'ın içinde bulunduğu kaos ortamından yararlanıp tıpkı sneijder'de yaptığımız gibi ederinin oldukça altı bir bedele kapatabilriz.

    tabi ki de her ne olursa olsun risklidir bu transfer. yukarıda da belirttiğim gibi problemleri olan ama mancini ile bu problemleri aşabileceğini düşündüğüm bir oyuncudur kendisi. ama bunun garantisi yok elbette. o yüzden risklidir. ancak ben gelmesi halinde taraftarın büyük bir sevgi göstereceğinden eminim. bu nedenle bu sevgi karşısında bence hocasına ve taraftarına ayıp etmeyecektir.

    gelirse eğer, uyum sürecini kısa zamanda atlatır gibi geliyor. sonuçta eski hocasının yanında olacak ve eski takım arkadaşı wesley'le aynı formayı terletecek. bunun yanında ben de sözlükteki genel kanı gibi melo ile çok iyi bir ikili olabileceklerini düşünüyorum. kısacası gelirse efsane bir takım olabiliriz.

    işte tüm bu koşulları alt alta topladığımız zaman olabilecek mantıklı transferlerden birisi olarak görünüyor kendisi. eğer avrupa çapında sağlam bir forvet alacaksak bizim için en mantıklısı balotelli gibi gözüküyor. zira diğer isimler bizim bütçemizi oldukça aşar gibi.

    son olarak drogba'nın da instagram'da kendisinin fotoğrafını koyması ile dedikodular iyice çoğalmaya başladı. anlaşılan bu yaz da f5 tuşuna tecavüz edeceğimiz ve sözlükte sabahlayacağımız geceler bizi bekliyor dostlar.

    ha bir de ırmak kazuk'u da uykusuz milano geceleri bekliyor sanırım. *

    edit: tragedystreets uyardı, ırmak artık gs muhabiri değilmiş. neyse o zaman biz bekleriz onun yerine artık ne yapalım. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın