• 561
    bu sezon kendileri adina kilit sezondur bence. egerki sampiyonlar ligine katilma hakki kazanirlarsa, kadrodaki kilit oyunculari koruma ve en önemlisi luis suarezi takim tutma firsatlari dogacak. luis suarez zaten bilindigi gibi liverpoolun herseyi. söyle transfermarktta bir kadrolarina baktim ve kadrosu cok dar oldugunu gördüm liverpoolun. koskoca liverpoolun kadrosunu 22 futbolcu olusturuyor. kadrosundan sol bek cissokho ve kanat oyuncu moses olmak üzere iki kiralik futbolcu bulunduruyor liverpool takimi. sezon basinda büyük bir is basararak luis suarezi kadrolarinda tutabildiler ve yanlis hatirlamiyorsam kendisinin sampiyonlar ligine katilamamasinda serbest kalma maddesi var. bu yüzden egerki brendan rodgers bu dar kadro ve uzun zamandir sakat olan sol bek jose enrique, sag bek glen johnson ve ön libero lucas leiva gibi ilk 11e direk yazacagin futbolculardan yoksun, premier league gibi zorlu ligde sampiyonlar ligine katilma basarisini gösterirse, bu önemli teknik direktörlük basarisidir. ve bu basariligin karsiligi yaz aylarinda bir kac transfer olur diye düsünüyorum.

    egerki liverpool bu sene sampiyonlar ligine katilamazsa büyük kayiplar yasar. basta takimin gol yükünü ceken sturridge ve suarezin takimda tutulmasi cok zor olacak. su an ki basarinin büyük bölümü bu ikilinin performansina ait. tabiki coutinho ve gerrard gibi isimlerin payida büyük ama basta suarez olmak üzere forvet hattindaki oyuncularini kaybederse liverpool en az bir level alta düsecek ve sampiyonlar ligi hayali önümüzdeki senelerde hayal olur.

    o yüzden bu sezon kendileri acisindan kilit sezondur. sampiyonlar liginde kalici olmak icin bu sezon mutlak katilma hakkini ön eleme olsa bile kazanmak zorundalar. sampiyonlar ligine katilma hakkiyla beraber, yazin yapilacak transferler liverpoolun önümüzdeki senelerdeki kaderini belirleyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın