resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 131
    mancini'nin istedigi ve galatasaray'in bunun uzerine transfer ettigi defans oyuncusu.

    simdi mancini neden koray'i istemistir ve koray takima ne kadar? bu sorunun ustune gidersek koray'in tek mac uzerinden bile olsa ne yapabilecegini ve kendisi hakkindaki beklentileri gorebiliriz.

    galatsaray futbol takimi tomas-song ikilisinden beri bosa seken her hava topunu kafayla rakibe veren bir takim olmustur. hangi defans gelirse gelsin bakarak kendi arkadasina indirmek yerine surekli "ben vurayim da nereye giderse gitsin" dercesine, butun amaci kafayi sert vurmak olmustur.
    koray ise bu macta bosa seken her kafa topuna ciktiginda hepsini bir sekilde arkadaslarina indirdi. aslinda sadece koray degil, diger oyuncular da aynisini yapmaya calisti. belli ki mancini bunun uzerine de calistirma yapmaya baslamis ve bunun otesinde daha yasi 19 olan ama kafa topuna her cikisinda etrafini kontrol eden bir adam almisiz. bu cok onemli, cunku defanstan top cikarirken cok fazla hava topunu yanlis yere sektirip baski altinda kaliyoruz yillardir.

    bunun yaninda koray cok dengeli bir oyuncu gorunumunde. sadece yere basmasi degil, topla hasir nesirligi de.

    mac icinde emre can da koray da pas hatasi yapti ve tehlike de oldu. fakat mancini'nin buna kizdigini sanmiyorum. birincisi, mancini topu ne olursa olsun bakarak mantikli cikartin demis ve iki oyuncu da yasina gore turkiye standardinin cok cok uzerinde mac cikardi.
    ikincisi ise onlerindeki orta saha oyunculari merkezde tek basina oynayacak yetenege sahip oldugu halde yeteri kadar yardim etmediler defans ikilisine top cikarmada.

    ben bu cocugu cok begendim. yapamadiklarini sayarsak evet bir suru sey cikar. ama yaptiklari cogunlukla takimin bugune kadar yapmadigi ya da yapamadigi seyler. iste sirf bu yuzden ben bu cocugu cok begendim.

    eline saglik transferini yapanlarin. ve mancini...buyuk adamsin.

    edit:duzeltme
App Store'dan indirin Google Play'den alın