• 81
    fenerbahçe taraftarı için inanç sistemi gibi bir şeydir. bu kanıya nereden mi vardım? şöyle. bu adamlar bulundukları hemen her ortamda "biz şikeye inanmıyoruz" "bundan sonra aziz yıldırım şike yaptık dese bile oynanan oyunları gördükten sonra şikeye asla inanmayacağız" gibi über zeka ürünü cümleler kuruyorlar. ulan dallama. şike dediğin şey din mi de inanmıyorsun amk? hadi söylediğin şeyin 2 dakikalığına mantıklı olduğunu kabul edelim. bu kanıya nereden vardın? elinde şikeye inanmamanı sağlayan bir belge var mı? anca laf olsun torba dolsun. fanatizmden ötürü, takımını koruma içgüdüsünden ötürü "biz şikeye inanmıyoz xd" dersiniz.

    hayır cidden bir de böyle bir soru yöneltince de takılmış plak gibi başa sarıyorlar.

    diyor ki:

    - "biz şikeye ne olursa olsun inanmıyoruz"

    diyorum ki:

    - "kardeşim peki neden inanmıyorsun?"

    - "işte bize oyunlar falan oynadılar. hakemler, tff, uefa, fifa, cemaat, hükumet, muhalefet, tbmm, mit, nato, ab, abd... falan filan bunların hepsi bize karşı işte. bize operasyon falan yapıyolar. amaçları bizi bitirmek. ondan inanmıyoz."

    (bkz: please, kill me right now)

    gözünüzü açıp, şu aziz başkanınızın yalanlarına inanmayı bıraktığınız, gerçekleri gördüğünüz gün sizler de şikeye "inanacaksınız". ancak çok geç olacak. "aaa ulan biz ne yaptık aq, peşinden koştuk bu adamın yok yere" diyeceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın