• 2973
    bu itici camia ile ilgili birkaç şey söyleyeceğim, çok doldum amk.

    bu futboldan ve spor ahlakından başka her bokla başarıya yürümeyi yöntem bellemiş camianın son günlerde yapmaya çalıştığı şeyleri hayretle izliyorum. manipülasyonu ve demogojiyi o kadar üst seviyelere çektiler ki artık maçta hata yapan hakem bile çıkıp özür diler hale geldi. şu hale bakar mısınız ? hakem çıkıyor ve penaltıyı göremediği için özür diliyor. senelerdir aynı hatalarla bizde karşılaşıyoruz. hangi medya kuruluşu bu kadar koruyup kolladı bizi allah aşkına ?

    koca sezon her maça şaibe bulaştırmış, yüzlerce sporcunun hakıını yemiş, onlarca insanın adını kirletmiş ve yüzyıllık bir camianın adını boka batırmış adamlar şimdi çıkmış hak dilenip televizyonlarda demogoyi yapıyorlar.

    evet hükümette pislik cemaatte. ama siz hükümetten de cemaattten de daha pisliksiniz. siz stad yaptırmak isteyince cemaati kullanır, küme düşmemek için hükümetten nemalanır, mağdur olduğunuzda ise her boka saldırırsınız.

    bıktık artık bunlarım mağdur edebiyatı yapmasından. galatasaray'a yapılsa 1-2 gün dandik spor programlarında tartışılıp unutulacak şeylerin namus meselesi haline gelmesinden, '' fenerbahçe üzerine oyunlar oynanıyor '' saçmalıklarından çok sıkıldık.

    sike sike takacağız o 4. yıldızı. sizde televizyon karşısında inek gibi izleyeceksiniz.

    bekleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın