• 249
    cambaza bak diyerek hedef gösterilen, gazeteci yazar ve tv programcısı. ayrıca, galatasaray klübü eski yöneticisi ve galatasaray taraftarı.

    merkez medyada, bu adamın yapabileceğinden daha muhalif bir gazetecilik yapmak, mevcut konjektürde mümkün değildir. kendisini karşısına alıp, müthiş gazeteci imajı çizen cüneyt özdemir, gezi olayları sırasında penguen belgeseli yayınlayan ve yine malum güruhun istemediği hiç bir haberi yapamayan bir haber kanalında çalışmaktadır. (bkz: dinime küfreden müslüman olsa)

    herkes halk tv' de, artı 1' de, ulusal' da çalışsın o halde. bu da bir tür eyyamdır. 17 aralık' tan sonra yazdığı yazıları bir çıkartıp okuyun. okumadan yargılamayın. ben demiyorum ki, altaylı müthiş bir adamdır. benim dediğim şu ;

    ciner grubuna, adeta tepeden inme ceo atayan ( daha önce bu grubun her şeyine el konuşmuştu ) bir hükümet, çaresiz kalan büyük iş adamları yerine, kendi çapında ve kendi söylemiyle direnmeye çalışan bir gazeteci ( %1 bile olsa ) bizim önümüze atılıyor. biz de, bir güzel kazığa oturtuyoruz. " alo fatih " mottosunu bile, bir anda fatih saraç' ın üzerinden kaldırıp, fatih altaylı' nın üzerine yıkıyorlar ve biz de bunu yiyiyoruz.

    söyleyeceklerim bu kadar hakim bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın