• 927
    fenerlidir, sinsidir orasini bilmem ama aciklamalari gayet mantikli. bence fuat daha tehlikeli. 9 şubat 2014 sivasspor fenerbahçe maçı ile ilgili mehmet demirkol'un bugun spor servisinde soyledikleri bire bir olmasa da ozetle su sekilde:

    - mac oncesi twitter'da "bugun penalti yok" diye bir espiri yapmayi dusunuyordum, iyi ki yapmamisim.

    - sivas fener macindan bagimsiz olarak konusuyorum, yunus yildirim'in vermedigi penaltilardan ansiklopedi cikar. bazi insanlar maalesef boyle bir un yapma derdinde. sivas'in da penaltisi olsa onu da vermeyecek. yunus yildirim penalti vermiyor boyle bir realite var.

    - bize haksizlik yapiliyor, onumuz kesiliyor, komplo var diyen fenerbahceli oyuncular diyelim ki yuzde yuz hakli. boyle bir durum mac oncesi de konusuluyorken, nasil olur da mac icinde bu komplo tuzagina duserler? kendi aranizda konusmussunuz, peki neden bu tahriklere kapiliyorsunuz? haftaya kasimpasa macinda kim cikacak sahaya?

    - egemen'in pozisyonunda sari kartlik bir is yok ama kirmizi karti hakediyor kimse kusura bakmasin.

    - yunus yildirim cok kotu bir hakemlik kariyeri gecirdi ve korkunc bir final yapti. bunun bilincsiz oldugunu dusunmuyorum. kendisini penalti vermemeye adamis bir hakem olarak istedigi unu kazandi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın