• 322
    objektif olmak gerekirse hakem yunus yıldırım bu maçı ilk yarıda fenerbahçe adına katletmiş, sonrasındaki tüm yanlış kararları da bu hataların etkisinde kaldığı için ikinci yarıda vermiştir.

    ha benim umrumda mı? şeyimde bile değil ama kronolojik olarak bakarsak meireles'in verilmeyen kırmızı kartına gelene kadar daha neler neler var. ilk aklıma gelenler sırayla düdüğü çalınmayan %100 penaltı, egemen'e bana göre biraz bonkörce kart gösterilmesi ve sonrasında gelişen olay sonucu atılması, caner'in tehlikeli atağında avantaj uygulamayıp saçma bir faul yüzünden oyunun durdurulması vs.

    tabi aklıma şu komplo teorisi de gelmiyor değil, nasıl olsa fenerbahçe bu sezon şike yüzünden çok büyük cezalar alacak, bir de şampiyonluğa falan yürürse işler çok karışır, tff hakemlerle fenerbahçe'yi ufaktan ufaktan doğrayıp ceza öncesi ilk olarak şampiyonluk potasından çıkarmakta yarar var gibi görüyor da olabilir. iddia tabi bunlar hep...

    ha yunus yıldırım bu kadar berbat derecede kötü hakem ise 44 yaşı nasıl görmüş o da başka bir mesele... bence bir parmak var bu işin içinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın