• 7728
    isteyip ugrasirsa sosyal medyayi kullanip turkiyede yeterli kamuoyu baskisini olusturabilecegini dusundugum olusum.

    suanki fenerbahce besiktas ve hatta bazi ahmak galatasaraylilarin olusturdugu fenere haksizlik yapiliyor baskisini kirip karsi bir atak yapmamiz gerekiyor. adamlarin alti yatu bir penaltisi verilmedi diye ulke yas ilan etti resmen, ustune yeni gelecek maclar icin ortam olusturuluyor. karsit bir olusum ise ancak fenerbahcenin bu seneki maclarinda yapilan haksiz kazanclati derleyip surekli sosyal medyada paylasmakla gerceklesebilir. bu sistematik olmali ki ciddiyeti olsun ve dikkat ceksin.

    bu isleri kovalayabilecek arkadaslardan ricam, fenerin eski maclarindaki ozellikle caner'in alves'in, meireles'in emre'nin almasi gerekio almadigi kirmizi kartlar, ettikleri kufurler, ofsayttan attiklari goller, olmayan faullerden serbest vurus kazanip attiklari goller gibi basliklat altinda bu videolara kisa kisa derleyip oncelikle galatasaray sozlukte sonra tum sosyal medyada paylasmalari.
    sozluk yazari herkes kendi facebook, twitter sayfasinda bu goruntuleri paylasirsa dikkat cekmek icin yeterli bir baslangic olacaktir.

    kim ugrasir diyorsaniz ben soyleyim, adamlar ugrasiyor ve bu nedenle mazlum edebiyatiyla mhk'de ve kamuoyu uzerinde baski kuruyorlar. neden biz de aynisini yapmayalim? zalimin ve cirkefin yaptigi neden her seferinde yanina kar kalmak zorunda ki?

    son bir not: haksizligi tabi ki konusalim ancak bize yapilan hicbir seyi bir kez bile dile getirmezken insanlar, binlerce pisliklerinin icinde baslarina bir bok geldi diye aglayan adamlara pirim de veremeyiz. ne olmus bir penaltilari es gecildiyse? bizim kirmizi kart penaltimiz es gecildi bu hafta bir kisi bunu konusmazken fenere haksizlik yapildi diye mi konusacagiz yani? emre hakeme yavsak derken kart bile gormezken penaltiyi mi konusacagiz sadece? mac kotu yonetildiyse bunun algisi fenere haksizlik yapildi diye konusulmamali, hakem fenerin de lehine bir suru hata yapti, hepsi konusulmali. aksi yapilacak her durumu galatasaray adina uzun vadede bize zarar verecek bir naiflik olarak goruyorum. ayran budalasi gibi agzimiz acik adamlarin eline bakmayi birakalim. biz ne kadar haksizliga ugrasal da onlar bize bu luksu hicbir zaman vermedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın