resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 418
    daha önce kendisi hakkında şöyle bir şey yazmıştım: (bkz: ersun yanal/#1379828)

    tıpkı oradada belirttiğim gibi karakter olarak git gide aykut kocaman'a benzeyen hoca. o entry'imde kendisinin çok sinsi olduğunu söylemiştim. tabi bu konuda kimse aykut kocaman'ın eline su dökemez ancak ersun yanal da en az onun kadar sinsi bir adamdır. şimdiye dek herşey güllük gülistanlık olduğu için herkes onun iyi yüzünü gördü. fakat art arda gelen mağlubiyetler ve puan farkının kapanmaya başlamasıyla o da fenerbahçe geleneklerine ayak uydurmuş ve sağa sola çatmaya başlamıştır. başarısızlıkların devamı geldiği sürece de seviyeyi git gide düşürücektir.

    öyle bir hocadır ki ligin ilk yarısında lehlerine yapılan yanlış kararlar sonrası "hakemler de insandır, onlar da hata yapabilir. hoş görmek lazım." diyen insan şimdi ise "söylenecek bir şey yok, her şey apaçık ortada." minvalinde açıklamalar yapabilecek kadar çark etmiştir. *

    şu günden sonra daha dikkatli takip etmenizi öneririm bu zatın açıklamalarını. özellikle de arenada oynayacağımız derbiden sonra, inşallah kazanırsak onun yüzünü ve maçtan sonra yapacağı alakasız, kışkırtıcı açıklamalarını dinlemek için sabırsızlıkla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın