• 18393
    "ligde daha 14 önemli maç var. bu 42 puan eder. şampiyonluğa oynayan her takım için kaybedilecek, kazanılacak puanlar önemlidir. galatasaray sonuna kadar kovalayacak kimsenin şüphesi olmasın. biz bütün maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz."

    "dördüncü yıldızı takmaktan daha önemli olan başarılı olmak, taraftarı memnun etmek, sahada savaşmaktır. şampiyonluk bu işin taçlandırması. sonuna kadar bu iş gidecek."

    "belki de dünyada sayılı denebilecek bir scout ekibimiz var. bu ekibin önerdiği oyuncuları teknik heyetimiz izliyor, karar veriyor. bize de bu oyuncuları en uygun ekonomik koşullarla galatasaray'a kazandırmak düşüyor. "

    almanya alt yapı koordinatörlüğü görevi için, "sürgün vesaire diye nitelendiren arkadaşlara ben acil şifalar diliyorum. galatasaray markası çok büyük bir marka. bunu yurt dışına çıktığınızda daha iyi görebiliyorsunuz. biz galatasaray'ı önce almanya'da, sonra farklı ülkelerde altyapı akademisi kurarak ve bazı önemli altyapısı kuvvetli kulüplerle işbirliği yaparak bunu dünya çapında yaymayı amaçlıyoruz. bana da böyle önemli bir görev verildi. ne mutlu. biz galatasaray'da ne görev verildiyse onu yaparız. galatasaray'ın askeriyiz"

    "galatasaray taraftarı 1,5 senedir hiçbir ceza aldırmadan görevini aslanlar gibi yapmıştır. kendilerine teşekkür ediyorum. onlar bunu devam ettirdikçe takım da daha iyi yerlere gidecektir zaten"

    bülent tulun
App Store'dan indirin Google Play'den alın