• 319
    dün ki maçta evet büyük bir hakem hatası yapılmıştır. penaltı pozisyonu es geçilmiştir. hakem iki şekilde düşünmüş olabilir. pozisyon çok yakındı ve sow zaten topa vurmadan önce de elleri açık geliyordu. bu yüzden kale arkasındaki hakem de yunus yıldırım da yanıldı. ikincisi ise, ulan penaltı gibi ama şimdi bi de ya değilse o zaman da fener'e çalışıyorsun derler diye vermek istemedi.

    garip olan bu pozisyondan sonra fenerli futbolcuların buna bu kadar takılıp oyun motivasyonunun bir anda düşmesi. yani daha 20. dakika ve fener iyi de oynuyordu. caner'in sarı kart pozisyonu direk kırmızı bana göre. niyeti belli adamın bi kere. önüne gelene omuz ata ata kaydı adama resmen. adam kaçmasa ne kol kalır ne bacak. ve dikkat ederseniz o pozizyonda fenerliler hala ceza sahasındaki pozisyonu tartışıyor hakemle. ardından egemen'in pozisyonu, faul mü değil mi tartışılır ama faulse net sarı kart. ardından egemen'in ellerini arkaya götürüp fortlaması. o elleri arkaya götürünce kırmızı gösteremeyeceğini zannediyor. kırmızı kart çıkarken ki emre belözoğlu'nun hakemin elini tutması ise sarı kart. ki o sarıyı gösterse emre de delirecek o da kırmızı yiyecek. ve tabi ki pozisyonda yine ceza sahasındaki olay tartışılıyor.

    ikinci yarı meireles'in hareketi 2 kere kırmızı kart, tartışmaya gerek yok.

    yani anlamıyorum bir gün önce 8 şubat 2014 gs eses maçında burak yılmaz'ın hem penaltı hem kırmızı kart pozisyonu verilmemiş ve 1-0 öndeyiz karşımızda eskişehir gibi bir takım var. eğer o pozisyona takılmış olsaydık yenilebilirdik bile. diğer tarafta futbol oynamaya glmemiş bir fenerbahçe. atayım yatayım modunda davranmıştır.

    hiç kusura bakmasınlar kendi aptallıkları yüzünden kaybettiler bu maçı. 3-4 tane kırmızı kart yemediklerine dua etsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın