resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1062
    bu arkadaş -adam demiyorum dikkat ettiyseniz- hakkındaki görüşlerim hala değişmedi, değişmeyecek de. çünkü kendisi kallavi sinsidir. hatta öyle bir sinsidir ki volkan demirel bile bunun yanında melek kalır o derece. çünkü bu sinsi ne yapacaksa el altından sinsi sinsi yapar. ama volkan ayısı direk adamın üstüne yürür ne bileyim omuz atar vs. açık oynar kısacası.

    gökhan gönül öyle değildir. dudak altından küfür eder, hakem başka tarafa bakıyorken çelme takar. bi' bok oynamadığı maçta " buramıza kadar geldi artık yeaa, adalet istiyoruz yeaaa" diye ağlar. çünkü tepkileri başka tarafa çekmek ister. çünkü tepkileri başka tarafa çekmek istediği maçta bi' bok oynamamıştır. bunun farkındadır ama bilir ki mağdur edebiyatı yaparsa kimse performansından söz etmez. herkes " buramıza kadar geldi artık yeaa" sözüne takılır.

    hakemi aldatmaya yönelik hareket yapar mesela. ama o maç kazanıldığı takdirde kendisini aklamak için maç sonu yayıncı kuruluşa "allah benim belamı versin yalan söyledim" gibi söylemlerde bulunur. çünkü maç kazanılmıştır. yardırır yine, mağdur edebiyatını oynar ve insanların kafasında "efendi, açıksözlü, dürüst" kisvesi altında yer edinir. ama biz senin ciğerini biliyoruz be gökhancığım. ne güzel kıvırıyorsun bazen ama sinsisin işte.

    millet de seni efendi biliyor ya işte buna çok gülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın