resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 159
    bugün hollanda kampında servet çetin ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştır.

    --- alinti ---

    galatasaray’da sıkıntı yaşamayacağını düşündüğünü söyleyen gökhan zan ise, “ben beşiktaş'ta 6-7 yıl geçirdim ve büyük bir camiadan büyük bir camiaya geldim ve gurur doluyum. arkadaşlarımın yarısını tanıyorum. sıkıntı yaşamayacağımı düşünmüyorum. bütün tecrübem ve bütün mücadelemi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. camiaya ve taraftarımıza layık olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

    gökhan zan, kendisi ile ilgili çıkan sakatlık haberleri ile ilgili olarak, “çok ciddi sakatlıklar yaşamadım. bir fedakarlık örneği gösteriyorum, sakatlığım nüksediyor. belki bir hafta dinlensem geçecek. profesyonellik değil tabii bu normalde. ciddi bir sakatlık yaşamadım şu ana kadar. sakatlığın nüksetmesinden dolayı sakatlıklar yaşadım. bunlar yazılıp çiziliyor ama ben takıma layık olmaya çalışıyorum. yazılanların hiçbiri doğru değil. eski kulüp doktoruma sorabilirsiniz” dedi.

    gökhan zan milli takımda servet ile birlikte oynaması ile ilgili olarak, “çok önemli stoper oyuncularımız var. milli takımda herkes en iyisini yapmaya çalışıyor. ben de bu konuda servet arkadaşımın tüm dediklerine katılıyorum” diye konuştu.

    gökhan zan son olarak, “burada şampiyon olmak, türkiye kupası kazanmak ve uefa'da başarılı olmak istiyorum. her şey geride kaldı artık. emeği geçenlere teşekkür ediyorum. bundan sonra her şey galatasaray için” diyerek sözlerini noktaladı.

    --- alinti ---

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/4162.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın