resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 853
    gerektiğinden fazla asılıp kesildiğine inandığım aslanımız!

    yahu arkadaş ne yaptı bu adam size bu kadar? tamam isteklerimiz karşılamıyor veya aldığı paranın/transfer ücretinin hakkını vermiyor olabilir de nedir bu kadar da nefret edilmesine sebep olan anlamıyorum.

    birilerine * bıraksan bi kaşık su da boğacak adamı. arkadaşım, eyvallah bütün eleştirilere de konuştuğunuz adama bir dönün biraz da iyi yanından bakın yahu.

    bizden öncesine bakın bir kere. bu adam fransadaki takımından ayrılırken tribün şovlarıyla şarkılarla göz yaşlarıyla uğurlanmış bir adam. lille dediğimiz takım çok değerli gervinho'larını, adil rami'lerini , gol kralı sow'larını ve bir sürü aklıma gelmeyecek oyuncularını dahi böyle uğurlamadı. burdan ne anlarız? ya bu adam cidden kral futbolcudur ya da orta yollu bir futbolcudur ama adamın hasıdır! ee sen napıyosun? senin takımınla o kadar maça çıkmış yeri gelmiş gol atmış yeri gelmiş hatanın tillahını yapmış yeri gelmiş gol kurtarmış bu adamı, takımdaki bir çok oyuncuyla sıkı bir dostluk kurmuş*** bu adamı ezip öldürmek derdine giriyorsun.

    başka bir yerden daha bakalım... kapatın gözlerinizi ve düşünün galatasaray'da en çok iz bırakan defans kimdir? ben hiç tereddütsüz kaptan'ın yani bülent korkmaz'ın adını veririm.

    orjinal kaynağını bulamadım çünkü canlı yayındı, bir şampiyonlar ligi maçı sonrası bülent korkmaz şuna benzer bir ifade kullandı chedjou hakkında " bence çok sağlam yere basan bir oyuncu. bazı kademe hataları yapıyor ama ayağına top yakışıyor ve kolay kolay yanlış yere pas atmıyor. bence galatasaraya faydalı olacak"
    yılların tecrübesi , "şimdi gelse 11 de oynasa" dediğimiz bülent kaptan bunu diyor sen ne diyorsun ?? " beli dönmüyor :((("

    neden dönmüyor acaba beliii ? ustaa adam belinden sakatlık geçirdi nasıl dönsün o bel hemen cart diye? hatta sakatlık diyorum ama transfermarkt bile sakatlıklar diye kaydetmiş http://www.transfermarkt.com.tr/...l/spieler_45624.html

    bugün dünyanın en iyi oyuncusu ödülünü son kazanan adamın * en çok övülen özelliklerinden birisi nedir? vücud yapısı, atletik oluşu, dayanıklılığı.
    ee bu chedjou ne alaka bununla diyeceksin. söyliyeyim. bu adam ilk geldiğinde hakkında şu açıklama yapıldı : `"doktorlar dün kamerunlu futbolcunun kontrolünden çıkan sonuçları inceledi, tablo çok şaşırtıcıydı. verileri analiz eden doktorların ifadesine göre, 27 yaşındaki oyuncunun kas, kan ve yağ değerleri normal bir insandan, hatta sporculardan bile çok daha üstün seviyedeydi. uzmanlar, bu tür değerlerin özellikle savunma oyuncuları için müthiş bir avantaj olduğuna vurgu yapıyor."`
    sen ben biz napıyoruz? "emaaaannn yeaaa dayanamıyo çok güçsüz :((("

    yahu bırakın allah aşkına. beğenin beğenmeyin, tuttu tutmadı diyin, bize uymadı oynayamıyo diyin ama bir çırpıda "yeteneksiz, futbolcu bile sayılmaz, herkes ondan daha iyi" demeyin allah aşkına şu adama. yeter! bitin artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın