• 144
    son transferlerle takımımızın maalesef çok ağırlaştığı oyun. eskiden bruma ve amrabat'la kanatlardan yarım yarım yardırırken şimdi telles ve hayro biraz ağır kaldı onlara göre. cidden bruma ve amrabat ikilisi ölümcül bi ikiliymiş lan. çok hızlı oldukları için rahatça sıfıra inip ortayı kesip drogba ile buluşturabildiğim için topu rakip takımlara kök söktürüyordum ama şimdi iş biraz daha zorlaştı bakalım yavaş yavaş alışmaya başladım.

    telles'i beğendim. hızı ideal. herşeyden önemlisi sol bek lan adam. *

    hayro fena değil. hızı onun da idare eder ama şutları gayet iyi.

    burdisso'yu hiç beğenmedim. :( chedjou bile daha iyi ya. :( adam acayip hantal bir de bu hantallığa ve bu boya rağmen hava toplarında da çok etkili değil.

    chedjou-semih-eboue üçlüsünü kullanıyorum stoperde. çok iyi oluyor. özellikle eboue tam sigorta adam. bilerek onu sağ stoper yaptım zira savunma arkasına atılan toplarda çok hızlı olduğu için rahatlıkla yetişebiliyor rakibine. siz de 3'lü defans yapıyorsanız tavsiye ederim.

    bunun yanı sıra salih dursun, veysel sarı, umut gündoğan, koray günter ve ibrahim coşkun gibi oyuncularımız da artık mevcut fakat overall'ları biraz düşük olduğundan deneme fırsatım olmadı henüz. veysel ve umut'u mutlaka deneyeceğim ama.

    son olarak daha önce de öyle miydi bilmiyorum ama ceyhun'un overall 74 olmuş. epey gelişmiş olmalı. yedekte iş yapar, yedeğe alıyorum hep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın