• 41
    güzel proje.

    volkan bahçekapılı kimdir bilir misiniz? terim'in damadı. şike tapelerinde şu adı geçen çubuklu tosunun yeğeni. ahmet bulut isimli sözüm ona menejere patron diyen bir adam. severim ben komplo teorilerini, bu uygulama başlar, iki maç üstüste top oynayan ahmet bulut'a bağlı adamlar çatır çatır o ödülleri toplar mı? burası türkiye, yok olmaz diyebilecek var mı?

    şimdi insanlar çıkıp yok olur mu öyle şey. yine terim'e sallıyorsun falan diyecek, bu kısmı da onlara yazayım. terim'e kızgınım bu takımı bırakıp tüpçüyle iş birliği yaptığı için, ancak bu kadar düşmez. onu da biliyorum. ama çok da güzel bir şekilde terim'i kullanarak bu uygulamayı hayata geçirebilirler. ahmet bulut denen o çakal çok rahatlıkla volkan'ın kafasına girmiştir, o da aile ortamında terim'e "baba böyle bir şey var yurtdışında, biz niye yapmıyoruz demiştir."

    uygulama güzel, düşünce de güzel. ama bizim ülkemizde çok güzel nemalanılabilecek bir uygulama bu. bugün ahmet bulut, yarın başkası. yok ebenin amı, terim'e sallamak için ne kurgu yapmışsın diyenler. bu ülkede ayakkabı kutularıyla milyonlar döndü, oscar dağıtılsa futbolda yada filmlerde/dizilerde neler döner tahmin edebiliyor musunuz? tekrar da vurgu yapıyorum, terim'in eğer ki böyle bir pislik planlandıysa, haberi bile yoktur. sadece güzelce kullanılıyordur.

    terim'e çok salladım, yeri gelir yine sallarım, ama bu entry'de terim'e tek bir ufacık eleştiri, bok atma yoktur. bu gerçeği kabullen ve ondan sonra yorum yap sözlük insanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın