• 18359
    "bireysel eylemler kulüplere mâl edilmemeli. saha içinde hakem hocayı tribüne yolluyor. ama bu kulübün yaptığı bir eylem değil, kulüp ceza alıyor. bunu da ayırmak lazım.

    futbolda çağın önüne geçmek, kalıcı başarıların temelini atmak için topyekün bir seferberlik gerekiyor. bu yüzden paydaşlarla bir araya geliyorum. tüm mesaimi ve hayatımı buna adamış durumdayım. geniş bir bilimsel ekip, dünyanın çeşitli ülkelerinde görüşmeler ve çalışmalar yapıyor.

    herkesin bilgi birikim ve emeğine ihtiyacımız var. kimseyi dışlama niyetimiz yok. eğitim öncelikli konumuz. eğitimcinin eğitimi konusunda seferberlik başlatacağız.

    yılın oscarları uygulaması yapılacak. kırmızı halı... o yılın en iyilerini seçeceğiz. ciddi ödüller vereceğiz. en iyi takım, oyuncu, hakem gibi...

    sarı kart uygulamaları ile ilgili bir öneride bulunduk. 4, 7, 9 gibi gitsin. böylece sabıkalı oyuncuların sayısı azalır.

    derbi öncelerinde futbolcular sarı kart cezasını sıfırlamak için bilerek kart görüyorlar. bu durum centilmenliğe aykırı. bu sıkıntılı durumdan kurtulmak için kulüplerin yetkisinde olmak üzere bu tür kart cezalarını 1 maç sonraya sarkıtmak mümkün olsun.

    sergen, okan, carlos... onların teknik direktör olduğunu herkes biliyor. onlar konuşamaz şeklindeki talimat esnetilmeli. hepsi çıkıp konuşabilmeli.

    tribüne gönderilen ve ceza alan teknik direktörlerin tribündeyken de görevini sürdürebilmesi için yazışmalar yapıyoruz. örneğin kulübeden tribüne direkt telefon hattı olabilir."

    fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın