• 2
    bütün sorunlara çözüm olmaz belki ama reklam için müthiş çalışma. uzun zamandır ben de kafamda bununla ilgili şeyler düşünüyordum, sözlüğe yazmak nasip olmamıştı. gerçekten güzel organize edilirse bireysel başarının da ödüllendirilmesi çok güzel olur. bu olayı bir de süsleyip püslersen gayet güzel satarsın. işte marka değeri dediğin olay da böyle artar.

    benim kafamda uzun süredir düşündüğüm şey ise sene sonunda, gelecek sezon açılmadan önce geçmiş sezonun en iyi yabancı ve türk oyuncularını internetten açık oylamaya tutup belirlemek, bunu basketboldaki all star gibi festivale dönüştürmek. basketboldaki gibi şut yarışması, yetenek yarışması da eklenebilir bu olaya.

    bu maçtan sonra yapılacak ödül töreninde sezonun 11'ini, yılın kalecisini, defansını, ortasahasını, forvetini, teknik direktörünü seçtirip ödüllendirirsin. en fazla clean sheet kaydeden kaleciye, gol ve asist kralına, yılın en çok gelişme kaydeden oyuncusuna da ödülünü verirsin. (hatırlarsanız burak 2 senedir gol kralı oluyorum, hiç bir ödül verilmedi diye veryansın etmişti.) haklıdır, futbolcu sene içinde yaptığı şeylerin geri dönüşünü almak isteyebilir. bataklıkta yüzen türk futbolu bir nebze daha tatlı bir hal alır mı uygulamalarla, bence alır. güzel satılırsa ligi daha da iyi satarsın yurt dışına. dahası bu ödüller yıllardır dışarıya türk oyuncu satmakta kabızlık çeken türk futbolcusuna referans olabilir. dediğim gibi, güzel uygulanırsa iyi proje.
App Store'dan indirin Google Play'den alın