• 379
    messi'nin ronaldinho ile kıyaslanması söz konusu değildir, ronny barça'dan ayrılırken messi yeni yeni büyülemeye başlıyordu. ronny'nin messi'ye o dönem çok şey kattığı su götürmez gerçek ki messi hala dünyanın en iyisi sen misin yoksa ronaldo mu sorusuna büyük bir tevazu göstererek "ronaldinho hala futbolu bırkamadı." cevabını vermektedir. kaka 2005 - 2007 arası yine formunun zirvesine çıkmış, bu iki sene sonrası ne yazık ki ronaldo'dan da messi'den de bir gömlek aşağıda bir futbolcu olmuştur. keza ronaldinho dedik biraz önce ancak o da zirvede 4 sene didinebilmiştir.

    ronaldo'nun en iyi oldugunu vs'lar belirleyecekse youtube'dan ronaldo vs torres'ler, ronaldo vs arda turan'lar da izlenebilir.

    ronaldo ve messi her ikisi de en üst düzeyde 2008 senesinden beri varlar, ve bugün hala bir ve ikiler. hangisi bir hangisi iki gerçekten kestirmek zor, bunda bir anlaşma sağlamak bana kalırsa mümkün değil.

    benim görüşüm, kazandığı başarılardan ötürü lionel messi ronaldo'nun bir adım önündedir. ancak takımıma ikisinden birini seçecek olsam ronaldo'yu seçerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın