• 210
    allahın belası bir oyundur. allah bildiği gibi yapsın bu oyunu. yapay zekasına ateşler salsın. yemin ediyorum gecenin şu vakti tüm öfkemle oyuna alt+f4'ü çekip içimi dökmeye geldim sözlüğe.

    bu öyle kitapsız bir oyundur ki az sonra söyleyeceklerimden sonra siz de bana hak vereceksinizdir.

    galatasaray'ı aldım tabi ki. son trasnferler falan da yapılı. gençlerime abilerinden ders falan aldırdım. kimisini kiraladım pişsin diye kimisine bireysel antrenman uyguladım. as takıma güzel bir taktik ayarladım. sezon öncesinde bol bol bu taktiklere çalıştırdım ve kondüsyon yüklemesi yaptım. anlayacağınız takımın her şeyi ile ilgileniyorum büyük bir titizlikle. bir de 2 tane transfer yaptım. sebebi de sol bekte ve forvette pivot forvet alternatiflerimin az oluşuydu. fazla para da ödemek istemedim ne de olsa yedeğe harcayacaktım paramı. bu nedenle drogba'nın pivot forvet yedeği olarak klose'yi aldım, sol bekte de hakan ve telles'e alternatif olarak bursa'dan hakan aslantaş'ı aldım ve kadroyu tamamladım. neyse sezon başlayacak tam, arka arkaya antrenmanlarda drogba, klose ve selçuk sakatlandı. tabi sağlam bir küfür savurdum ben bunu görünce. hadi dedim neyse olur sezon başında öyle şeyler. devam ettim. ancak tabi umut bulut'lu emre çolaklı kadromla maalesef süper kupayı verdim fenere. güzel bir küfür daha salladım çünkü maçta haksız bir penaltı verildi fenere ve 3-2 yenildim. maçtan sonra itirazda bulundum ve federasyon haklı olduğum için sessizlik hakkını kullandı. ulan tüpçü oyunda bile belasın amk. *

    hadi dedim daha sezon başı olur öyle şeyler. hemen ilk hafta maçına odaklandım. bursayla evimizde oynadık. baktım taktik oturmuş. rakibi şut bombardımanına tutmuşuz. 2-0 yendik. oh dedim tamam bu taktik tutar. biraz sevindim anlayacağınız. fakat bu maçta da semih kaya ve hamit altıntop sakatlanmasın mı? tabi ben temiz bir küfür daha salladım bu güzide oyuna. 2 haftada drogba, klose, selçuk, semih ve hamit'i kaybettik aq var mı böyle bir şey.

    sabrımı iyice zorladım. dedim nasılsa az kaldı geçecek bu sakatlıklar. hatta 2. hafta maçı öncesi drogba iyileşti, selçuk da iyileşmişti ama kondüsyonu düşüktü. ben de drogba'yı as, selçuk'u da yedek olarak aldım maça. semih sakat olduğu için kontenjan sorunu da olduğu için kendisi yerine koray'ı koydum defansa. rakip gençlerbirliği. neyse bu maça da gayet güzel başladık ve burak'ın şık golüyle 1-0 öne geçtik. ben revire dönmüş kadromla öne geçince biraz sevindirik oldum tabi. bu maçı da atlattık mı tamamdı çünkü. sonra ne olsa beğenirsiniz. o ağzını yüzünü s...tiğimin yapay zekası gençlerbirliği'ne 3 tane penaltı verdi. evet yanlış duymadınız tam 3 tane penaltı. bu sefer salladığım küfürlerin dozu iyice kaçtı tabi. yumruğumu ekrana savurmamak için dişlerimi sıkıyorum adeta. rakibin doğru düzgün şutu yok amk nizamettin denen herif penaltılardan hat-trick yaptı resmen koduğumun oyununda. kendimi zar zor zaptederken, sol bekim hakan aslantaş da sakatlandı ve işte tam o anda "eeeeh sikerim lan yapacağınız oyunu" deyip alt+f4'ü yapıştırdım.

    ulan oyun değil ömür törpüsü resmen. nerde görülmüş 3 tane penaltı bir maçta. nerde görülmüş sezon başında 6-7 tane kilit oyuncunun ağır sakatlık yaşadığı. yapacağınız oyunu seveyim hakikaten ya. iyi ki bu sene para verip de almamışım. açıkçası ben zaten türkçe oynayan biri değilim bu oyunu fakat sigames türkçe isteyen kesim için "önce orijinal alın sonra türkçe yaparız" diye ahkam kesti. nitekim geçen yıl fm 2013 epey sattı türkiye'de fakat herifler dalga geçer gibi afedersiniz yaaappprraak gibi bir oyun yapmışlar. nah sana orjinal, nah sana para sigames. ne zaman şu 3 boyutlu maç motoru çıktı o zamandan beri oyun rezalet. artık hangi pozisyon gol olur hangisi olmaz ezberledim maç motorundan önce tahmin edebiliyorum. ne güzel eskiden 2d 2d oynuyorduk. fm 2010 oynarım daha iyi amk.

    türkçe çeviriyle uğraşacağınıza maç motorunu düzeltin amk ondan sonra alırız oyununuzu.

    oh lan rahatladım sözlük. yeminle kafayı yiyodum odamda. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın