resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5093
    'internetteki ciddi çocuk' diye bir tabir vardır, online oyun oynayanlar falan bilir. böyle grafikleri, karakterleri olan, realiteyle uzaktan yakından alakası olmayan bir oyunu aşırı ciddiye alıp takım arkadaşlarına küfür ederler, ekran falan kırarlar.

    kendisini 'galatasaray kaptanına yakışmıyor !!1ünlem11!!' diye eleştirenler de tam olarak bu tepkiyi veriyorlar. galatasaray kaptanına yakışacak davranışlar listesinde 'egolarından taviz vermez, kendiyle dalga geçemez' diye bir madde mi var? zaten böyle bir liste de yok da, egonuz kendinizden büyükse böyle bir liste hazırlama yetkisini kendinizde görebiliyorsunuz. ee tabi doğal olarak da, kendiyle dalga geçebilen bir adam da bu ego anlayışına taban tabana zıt düşüyor.

    yeteneğini, kaptanlığını vb. eleştirenleri tenzih ediyorum. zaten o oynadığı reklam filminde, kendisiyle dalga geçmesinin yanlış olduğu eleştirisi, futbolculuğunun eleştirilmesiyle farklılıklar içeriyor, yani başka bir tartışmanın konusu olabilir. kaptanlık yapmasını ben de zaman zaman yersiz buluyorum, ancak kendisi türkiye standartlarında yeterli bir 'yerli' sağ bektir.

    edit : son olarak da galatasaray kaptanının bu tavırlarını yanlış bulup da rakip takımları destekleyen arkadaşlarıyla 'sabri zaa xd' esprileri yapanların samimiyetini seveyim.

    mecburi edit 2 : işbu entry'de reklamı beğenmediğini, üslubun ayarını kaçırmadan anlatan yazarlara dair herhangi bir gönderme bulunmamaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın