resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4678
    kendisi mukemmel bir forvettir. ama artık yaslandıgı da bir gercek. hakan şükürün 38 yasında bize sampiyonluk kazandırdıgını dusununce evet drogba da 2 sene daha bizimle devam edebilir. ancak arada türk/yabancı farkı var. 38 yasında tecrubeli ve iyi bir santraforun takımda olması mukemmel bişey ama yabancı kuralı nedeniyle yedekte asla tutamayacagın ve 90 dakikayı goturmekte zorlanacak bir oyuncuyu takımda tutmak soru işareti getirir yanında. turk olsa yoruldu mu cıkartırsın baskasını sokarsın, ya da yedekte bekletir gidisata gore oyuna sokarsın. ama zaten seneye kadroda olacak 5 yabancıyı olabildigince efektif, 90 dakika ful verim alacak sekilde oynatmak zorundasın. ne yazıkki bu nedenle drogba seneye lig koşullarında bize lüks gelecektir. ve mancininin de bunu dusunerek gidişine onay verecegini dusunuyorum. kendisi yerine ise taraftarın drogba sonrası stresini alacak kaliteli bir ismin alınacagına eminim.

    drogbanın gitmesiyle mutluluktan ucacak biri degilim yanlış anlasılmasın ayrıca bu forma altında onu izlediğime inanamıyorum hala zaman zaman*. ama gercekci olalım; tutun ki drogba kaldı ve biz herseyimizi burak drogba umut 3lusune gore kurduk, drogbanın olası bir performans dusuklugu ya da ilerlemiş yasına baglı olası bir sakatlıgı sonucunda burak ve umuta kalırız ki o zaman daha buyuk bir sıkıntı cekeriz. o nedenle seneye genc dinamik ve bitirici bir adam alıp burak ve umutu da yanına ekleyerek yola cıkmamız daha mantıklı. hem drogbanın bu kadar yogun mac trafigine ne kadar daha dayanabilecegi de muallaktayken.

    bu olası gidiş durumunda ise esas karar veren kişinin drogba ya da yönetimden ziyade mancini olacagı kanaatindeyim. ve mancininin takım için icin dogru hamleyi yapacagından eminim, içim rahat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın