• 1340
    şu an sığınaklara saklanmış taraftar grubu. her sezon başı bu takım bu sene s*ke s*ke şampiyon diye ortaya çıkarlar 5. haftadan sonra büyük maçlar öncesinde ve sonrasında hafif kafa üterler gene kaybolurlar sonra sama alevi gibidirler.
    alemin en acil futbol taraftarıdır. fernandes ve sneijder'i atiba ile melo yu aynı cümle içerisinde kullanacak kadardır hemde yani bu konuda bunlara yapılacak tıbbi hiç bir müdahale yok.
    yakın çevremden söz edecek olursak bir fener hayranlığı her zaman vardır örneğin plaff off un oynandığı o meşhur 2011-2012 sezonunda bile adamlar fenerbahçe'nin oynadığı futbolu övüyorlardı. arada ''feneri ne zaman kadıköyde yeneceksiniz lan ahahaha 6-0'' diye bile ortaya çıkıyorlar.

    şeref bey böyle bir yavşaklar topluluğunun bu takımı destekleceğini bilseydi sanmıyorum bu takımın temellerini atsın.

    hayatımda en çok hassiktir çektiğim anlardan biridir mesele ben fenerli bir arkadaşlar pes yapıyorum sonradan beşiktaşlı olanı geldi pes oynuyoruz takılıyoruz filan fenerli arkadaş modricin fenere transferinden konuyu açtı aynen şöyle

    fbli arkadaş: tunnel vision modric i alacakmış lan fener
    ben : he alırsınız amk
    fbli arkadaş : niye gelmesin olum
    ben : kendini modric yerine koy gelirmisin
    fbli arkadaş: giderim lan niye gitmeyim (bernebeu yu bırakıp karabük deplasmanında oynayacak)
    ben:..........................
    ordan beşiktaşlı yılın yorumunu yaptı; niye olum ortega gelmedimi (mekanda pencere yokki kendimi aşağa atıyım)

    senin bunlarla ne işin var diycek olursanız çocukluk arkadaşı işte o günlerin hatrı var.

    neyse konuyu fazla dağıttık efenim 25 yaş ve aşağısında durum tam olarak budur. gerçi onun biraz yukarısı ahmet dursun seba gitsin diye tezahürat yapıyorlardı ne bekliyoruzki ?

    aralarında adamım ali ece gibi gerçekten adam gibi adamlarıda çıkmaktadır tabiali abiyi çok severim o ayrı zaten onada facebook kullandığı zamanlarda sormuştum l2ye giden bir velet olarak ;

    abi sen nasıl beşiktaşı tutuyorsun ya ?

    92-93 sezonu edebiyatlarına değinmiyorum bile onu feneri 2011-2012 sezonundaki 3-1 yendiğimiz maç sonrası konferans salonun üniversite hocam yaptı 200 kişilik sınıf önünde (vize notu sıkıntıydı beyler bişi diyemedik)

    yani aşağı yukarı benim gördüğüm bunlar
App Store'dan indirin Google Play'den alın