resim
Fábio Henrique Simplício
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:44
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 4
    acar spor muhabiri smyrna - şimdi hocam, sizin bir oyuncunuz vardı, simplicio, fenerbahçe'ye geçecek diyorlar.

    eski palermo teknik direktörü vangobbel - simplicio adamsa gitmez fenerbahçe'ye, bak adam değildir demiyorum, adamsa diyorum.

    asms - yani olmaz bu iş diyorsunuz.

    eptdv - yani olur ama olursa hem bu iş fenerbahçe'ye fena paraya patlar, zira italya'dan üst düzey oyuncu getirmek her zaman pahalıdır, hem de simplicio italya kariyeri boyunca defansif orta saha pozisyonundan biraz ofansif orta saha yönüne kaydı. alınırsa yeniden yeteneklerinin sınırlanacağı dmc bölgesine dönmek istemeyecektir. şimdi julio baptista'yı brezilya ligi'ndeki dmc pozisyonuna getirebilir misin tekrar, bir kere adam kabul etmez. kaldı ki fabio'nun fenerbahçe'ye gitmesi için para dışında bir neden yok. çünkü palermo fenerbahçe'den benim görüşüme göre daha iyi bir kulüp. simplicio uzun süredir palermo'da oynuyor, yeri garanti. boşu boşuna italya'yı bırakıp türkiye'ye gelmez. bunların hepsini bir yana bırakırsak palermo başkanı oldukça kurt bir insan, oldukça ciddi bir bonservis koparmadan bırakmayacaktır.

    asms - sağolun hocam, şimdi stüdyoya bir dönelim. erman hoca bir soru soracak sanırım.

    erman toroğlu - şimdiee, sevgili vangobbel, nasılsın, iyi misin?

    eptdv - kapat kamerayı, kapat.

    asms - abi noluyor allah allah.

    eptdv - lan çekmeyin patron yok, sonra gelin. o erman lavuğuyla da ayrıca görüşücez. erman senin .................., yakalarsam........., adam toplayıp.........

    asms - beyler kaçın adam erman toroğlu'nu duyunca psikopata bağladı.

    eptdv - kaçmayın lan, kaçmayın daha horon tepecektik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın