• 50
    2014-2015 sezonunda parçalı yerine kullanılacağı söyleniyor. bunun üzerine bir telaş, bir nümayiş, sanırsın sonsuza kadar bırakıyoruz parçalı formayı.

    evet parçalı kutsalımız, efsanemiz, alametifarikamız, bunu herkes biliyor. ama tarihimiz boyunca çokça kullandığımız forma çeşitlerinden biri çubuklu. ta 1920'den bugüne onlarca örneği var. sanki ilk defa kullanacakmışız gibi tepki görmesini gram anlamadım.

    en basitinden uefa kupası, süper kupa ve şampiyonlar ligi'nde çeyrek final gördüğümüz, en başarılı avrupa dönemimiz 1999-2001 arasında hiç parçalı giymemiştik. ana formamız önceki sezon kalın, sonraki sezon ince olmak üzere çubukluydu ve parçalı yoktu. ve o çubuklular da en güzel formalarımızdan. içimde de ukdedir bi yerden bulursam hemen alıcam ikisinden :( noldu o seneler kullanılmayınca, parçalının değeri mi azaldı? formaya ihanet mi oldu noldu? hiç de bişey olmadı amk.

    kesin değil zaten ama gelecek sene de olursa o da en güzelllerinden biri olacaktır inanıyorum. karşı taraf kullanıyor diye mırın kırın etmeyin, çubukluyu zaten tüm dünya futbolunda en çok tercih edilen stil. parçalı ise dünyada hep ender kullanılacak ve hep bizimle anılacak nıhaha <3
App Store'dan indirin Google Play'den alın