resim
Veysel Sarı
Takım:Antalyaspor
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 139
    burak yılmaz da beşiktaşlı ama yeri geliyor herkesten daha fazla çaba sarf ediyor, ter akıtıyor formamız için. bir kişinin çocukluk aşkı olabilir bir kulüp ama kişinin iş ahlakı varsa yaptığı işe ve kendisine olan saygısından ötürü sahip çıkar terlettiği formaya. kaldı ki her aldığımız türk oyuncu galatasaraylı mı zannediyorsunuz. ayrıca amrabat da galatasaray için deliriyor ama sahada faydası olmayınca taraftarlığın bir anlamı yok, nitekim durumu ortada...

    ayrıca ben bir futbolcunun galatasaray'a gelmeden önce hangi takımlı olduğuna takılmam, keşke galatasaraylı olsa tabi çocukluktan beri, bizim hayalini kurduğumuz şeyi gerçekleştirse ama önemli olan takıma katıldıktan sonra sergiledği duruş ve katkısı. zaten bize gelip de sonradan galatasaraylı olan çok oyuncu vardır, en azından burayı sahiplenen. burak yılmaz da kaç röportajında söyledi, "kendimi en ait hissettiğim yer ve takım galatasaray" diye...

    düne kadar eboue'nin vurdum duymazlıklarından ve sabri'nin kötü performansından ötürü sıkıntı yaşadığımız sağ bekte artık salih ve veysel var ve gelişleri sanki eboue ve sabri'nin de performansını etkiledi/etkileyecek.

    ayrıca sezon sonu sözleşmesi bitiyor, bitecek niye para verdik falan diyenler alper potuk için verilmeyen miktarı eleştirenler olmasın?

    o iş sezon sonuna kalsaydı fener de beşiktaş da salça olurdu, veysel de oynamadığı bu 6 ayda geriye giderdi. (5+0+3 için elimiz güçlendi)

    inşallahveysel sarı- kırmızı renkler için faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın