resim
Guillermo Enio Burdisso
Takım:Huracán
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.89
Uyruk:Arjantin
  • 77
    şaka maka yeni transferimiz olmuştur. bu tip entryler girmeyi hiç sevmem, girene de uyuz olurum ama kendisini ve videolarını falan görünce birden çok komik geldi. tamam diğer tüm transferlerimizin bir mantığı var, ne gibi misal türk olmaları, genç olmaları ya da öncesine gidersek dünya yıldızı olmaları ama döndük dolaştık burdisso'ya çarptık. bu açıdan kendisi aşırı derecede dany transferine benziyor. genç olmayan, yıldız da olmayan yabancı transferi. tam bir anadolu takımı topçusu gibi duruyor!

    250 bin dolara kiralamışız, satın alma opsiyonu da 3 milyon euroymuş. pazarlıkla peşin parayla tırı vırıyla 2'ye düşürürsün dersek istese elazığ bile alabilirmiş bu adamı.

    haliyle jersson gonzalez, sergio almaguer falan geliyor aklıma, kendi ülkelerinde mit olan, efsane olan adamlar ama o topraklardan dışarı çıkınca sakalı yeni kesilmiş mağara adamı misali tüm karizması gidiyor, yeteneği de space jam'deki gibi sanki buhar oluyor!

    tamam videolarına baktım, kafa topları falan iyi de kimin videosu kötü ki amına koyim? elimde değil dostlar ister istemez üslubum biraz çirkinleşiyor bu noktada ama :( hem kadromuzda eşek yüküyle stoper oldu, ne gerek vardı bir de bu amigoya? inşallah rezil bir performans göstermez, inşallah performansıyla bize o eski günlerdeki abuk subuk transferleri hatırlatmaz, beklentim bu kadar düşük işte. ne yapsa artı yani. utandır bizleri tangocu, kendimi siper ettim bak alenen kaşındım. ben ki her gelene her gidene olumlu yaklaşmaya çalışırım ama bu dost cidden çok başka oldu... belki güney amerika futboluna daha hakim yazarlar veya benden de iyimser olanlar makul yaklaşabilirler.

    burdisso kim lan roma'da mı oynuyor :( sokakta görsem tanımam, leo franco'yu andırdı gibi sanki. adını yazmak bile zor, guilleurme mi goallorme mi tereddüt ettim.

    oha tam bir adnan sezgin-süleyman hurma silueti var şu an gözümün önünde iyice sıyırdım sabah sabah :(

    edit: bu gereksiz yazıya bir derinlik katmak adına milli takımdaki ilk ve tek maçında atmış olduğu golü koyuyorum;

    http://www.youtube.com/watch?v=g3c5HgXfG-E

    edit 2: fifa 2008'de guilherme vardı bak onu hatırladım şimdi. 88 doğumluydu, iyi de oynardı, bedavaya alırdım overall'ı 90'a dayanırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın