• 18320
    "bursa beni mahkemeye vermiş. vermezlerse hatırım kalır. ben hala dediğimin arkasındayım. dün ne dediysem çok kibar davranmışım. bana oteli anlatın. siz anlatmazsanız ben anlatacağım. türk sporunun son kalesi biziz. bizi, yorumcu arkadaşlardan otel odalarında ricalarda bulunan yöneticiler yıkamaz."
    - bu laf yeni moda oldu: siz anlatın yoksa ben anlatacağım. hoca varsa bildiğin açık açık söyle. yoksa böyle blöfler yapmana gerek yok.

    "5 değil 15 kurşun yemeye hazırım. 10 sene önce beni güvercin avlamaya çıkan avcılar vurmadı. spor yorumculuğundan dolayı vuruldum. beyaz tv’nin hiçbir suçu yok. bütün suç benim. beni mahkemeye verin. beni her açıklamamda mahkemeye verenler inşallah bir gün çağlayan’daki adliyeye otobüs kaldırırlar."
    - hoca bu yaptığın "galatasaray beni tehdit ediyor" demektir. kendini haklı çıkartmak için vakti zamanında yediğin kurşunu gündeme getirme. seni vurduracak olan adam dava etmez. biliyoruz galatasaray düşmanısın ama böyle beddualarla belli etme.

    "onların arkalarında koskoca 20 milyonluk galatasaray camiası var. benim arkamda bir tek allah var. ünal bey, geçen sene futbol federasyonunda kapalı kapılar ardında neler yaşandı dediğinizde ima olmuyor muydu?”
    - galatasaray camiası galatasaray'ın arkasındadır. sen ünal aysal'a laf ettiğin için değil galatasaray spor kulübüne "şikeci" yaftasını yapıştırmaya çalıştığın için tepki görüyorsun. herkes istediğini ima eder ve varsa cezası katlanır. yoksa gördüğün gibi ceza almaz. tıpkı ünal aysal gibi.

    "bugün twitter’da ne anam kaldı ne de karım. ne çocuğum kaldı ne çocuğum. dışarıda 50 polis bekliyor. ben bu davadan beraat alırsam bunları burnunuzdan fitil fitil getiririm.”
    - sen ekran başında hiçbir belgen, kanıtın yokken maçta şike var imasında bulunursan bu küfürleri yemen normal hoca. ben etmedim. etmemde. eden adama da kızamam ama. ayrıca geçen davalarda da aynısını diyordun, sonuç belli.

    ahmet çakar

    sporx'ten alıntıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın