• 14
    sözlük yazarları tüm sinerjilerini fenerbahçe'ye göndermeye başlamışlar daha maça altı gün varken fenerbahçe'yi şimdiden kazanmış ilan etmişler. yahu yeter artık bıktım bu fener kesin kazanır yorumlarını okumaktan. inanın be kardeşim, inanın. zannedersin burası fenerbahcesozluk onlar bile sizler kadar inanmıyorlar bu maçı kazanacaklarına. şurayı okuyan bir galatasaraylı futbolcu olsa yemin ederim morali bozulur şampiyonluğa olan inancı azalır. fener sanki ahıım şahım top oynuyor. adamlar kazandıkları maçları ofsayttan, baldan, son dakikadan buldukları gollerle zar zor kazanıyorlar. aslında burada fener kesin yener diyenler var ya aslında onlar en çok istiyenler şikecilerin puan kaybetmesini ama kendilerini inandırıp, sonrasında olası bir fener galiyetinde sukut-u hayale uğramaktan korkuyorlar. korkmayın artık. inanmak başarmanın yarısıdır ve önce biz inanıp, fener'in puan kaybedeceği yönünde psikolojik baskı yaratmalıyız. bizse tam tersini yapıyoruz.
    oysa sivas, ligimizde kendi evinde fenerbahçe'den sonra en çok puan toplayan takım durumunda 2. sırada. yani tüm takımlar arasında evinde en başarılı 2. takım. bizim de üstümüzdeler. o zaman ne bu umutsuzluk. yine mi şike. işte o sıkar bu saatten sonra. sen fenerbahçe yüzünden hapiste yat. takımın küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalsın sonra sen git yine maç sat. bu olacak iş değil, kimse kusura bakmasın. ben böyle bir bok yemiş olsam yani farzı misal mecnun odyakmaz'ın yerinde olsam sonraki maçlarda adımı aklamak için ve yaşadıklarımın acısını çıkarmak için en yüksek primi fener galibiyetine veririm. zaten geçen yıl yaptıkları maçlara bakacak olursak sivas kendi evinde fener'le 0-0 berabere kalırken, deplasmanda 2-1 mağlup etti. 2011-2012 sezonunda ise sivas yine kendi sahasında fener'i 2-0 yenmişti. yani fener sivas'ı deplasmanda en son yargıtay kararına göre de şike ile yendi.
    hasan tahsin misali ilk kurşunu ben atıyorum. bu fener, sivas'ı deplasmanda yenemez arkadaş. yenmemeli de zaten. puan farkı bu cumartesi 4'e inecek ve pazar gecesi de fark 4 olarak kalacak. sonrasını onlar düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın