• 230
    öncelikle iyi ki doğdun taçsız kral!

    sezon başından bu yana en büyük hastalığımız olan girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirememe hastalığımız tutmayınca eze eze kazandığımız maç oldu. istatistikler söylüyordu zaten; bu ligin en çok pozisyona girip en az pozisyon veren takımı biziz. bu gece o pozisyonların bir kısmını değerlendirdik ve mükemmel oynadık. oyuncularımızla ilgili kısa notlarım şöyle:

    fernando muslera: kendisine 3-4 pozisyonda iş düştü, o da neden dünya'nın en iyi kalecilerinden biri olduğunu bir kere daha ispatladı. maçın strese girmesine izin vermedi. çok iyiydi.

    emmanuel eboue: galatasaray'da izlediğim en iyi sağ bek olduğunu hep söyledim. bugün golüyle de, asistleriyle de harikaydı. her an hücumu düşündü, savunmada taş gibiydi.

    semih kaya: hatasız bir maç oynadı. ileriye güzel paslar da attı. çok iyiydi.

    salih dursun: 84. dakikada semih'in yerine oyuna girdi. 6 dakikada göze batan bir performans sergilemedi kuşkusuz.

    hakan balta: hırslı ve inatçı bir oyun sergiledi. iyiydi.

    sabri sarıoğlu: doğrusu kadroda ilk 11 çıktığını duyunca eyvah dedim. ama o beni göt etti. sol bekte iyiydi. nasıl olduğunu bilmiyorum ama çok iyiydi.

    ceyhun gülselam: bursaspor ataklarını kritik müdahalelerle durdurdu. çok iyi oynadı.

    felipe melo: mükemmel oynadı. yani cidden mükemmel oynadı. attırdığı bir ilk gol var ki, anlatmak mümkün değil. sahanın her yerindeydi. savunmada da hücumda da müthişti. allah kerim, felipe melo!

    selçuk inan: formsuz diyenlere inat çok iyi oynadı. olağanüstü koştu, savaştı. attığı gol klasına yakıştı.

    wesley sneijder: 3 gol attı, ajax'tan sonra ilk kez hattrick yaptı. attığı bir ikinci gol var ki!.. anlatmak çok zor. 56 dakikada 3 golle göz kamaştırdı.

    izet hajrovic: 56'da sneijder yerine girdi. en çok hoşuma giden özelliği skora bakmaksızın basit oynamasıydı. kendimi göstereyim diye saçmalamadı. kumaşı iyi belli.

    burak yılmaz: girdiği pozisyonlarda şanssızdı ama mücadelesi ve koşularıyla hücumumuzu sürekli rahatlattı. keşke gol de atabilseydi.

    didier drogba: this is incredible! golünü attı. paslarıyla, indirdiği toplarla çok iyiydi. sarı kart cezası üzdü.

    umut bulut: 78'de drogba'nın yerine girdi. koştu, çalıştı, mücadele etti. bir yıldır gol atamıyormuş. keşke atsaydı bu gece.

    bu oyunun yarısını oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok dünya'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın