• 7664
    geçen hafta 26 ocak 2014 gaziantepspor galatasaray maçından sonra -birer galatasaray taraftarı olarak en doğal haklarını kullanarak- oynanan futbolu eleştirmiş yazarları içinde barındıran sözlüktür.

    burada abes bir durum yok pek tabi. ancak bir kısmı var ki - maalesef büyük bir kısmı - bu eleştirme işini öyle bir abarttılar ki, 'kazan kaldırma' deyimini kullansak abartmış olmayız. resmen ulufesi gecikmiş yeniçeri gibi kazan kaldırdılar. 'mancini hoca değil'den tut, yönetime, futbolcuya sallayan, şampiyonluğun kaçtığını iddia edenler vardı. (inancını yitirenleri tenzih ediyorum, resmen net tutumlar sergileyerek asla şampiyon olamayacağımızı 'üstüne basa basa söyleyenler' ve dahası fenerbahçe'nin iyi futbol oynadığını iddia eden futbol ulemaları vardı.)

    ne diye söylüyorum bunları. burası bir sosyal platform. bir sözlük. siz burada takımınızı eleştirirken kullandığınız dile dikkat etmezseniz, skor taraftarlığı yaparsanız; daha sonra tüm bu durumların statlarda, sokaklarda yaşanmasından şikayet etmeye hakkınız olmaz. he şikayet etmiyorsanız o ayrı konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın