• 349
    fenerbahçe'nin olası küme düşürülmesi durumunda alt liglerden seneye süper lige çıkabilecek potansiyele sahip olan bir takımı alıp isim değişikliği ile tekrar süper ligde oynamasının uefa'nın aldığı kararı çiğneyeceğini ve uefa'nın böyle bir karara imkan vermeyeceğini rapid bükreş örneği ile açıklayabiliriz.

    rapid bükreş de uefa tarafından 2. lige düşürüldü ve romanya fedarasyonu bu takımın düşürülmesini istemediği için ikinci ligden bir takım ile play-out oynattı ve rapid bükreş kazanarak ligde kaldı. sonra yenilen takım cas'a başvurdu ve romanya futbol federasyonu'nun böyle bir uygulama yapmaya hakkının olmadığına kanaat getirerek bükreş'i ikinci lige tekrar düşürdü.

    bu örnekten de anlaşılacağı üzere uefa'nın salak olmadığını ve fenerbahçe'nin seneye herhangi bir uygulama ile tekrar süper ligde oynamalarına müsaade etmeyeceğini çıkarıyoruz. ha fenerbahçe naylon sözleşmeler ile futbolcularını isim değişikliği yapmadan istanbul belediyespor'a geçirirse bilemem. gençfenerliler bozbaykuşlarla tempo tutarlar öyle bir durumda :) isim değişikliği kararının fener yönetimince ve taraftarınca istenmeyeceğini tahmin ediyorum zira o kadar düşmemişlerdir en azından taraftarları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın