• 13
    hala fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini, galatasaray'ın da kazanıp aradaki puan farkının kapanacağını düşünenlerin olması ilginç. ufak da olsa bir ihtimal vardı belki ama o da geçen hafta * bitti.

    aslında çok önceden bitmişti, bunu anlamak için yönetime bakmakta fayda var. yönetim zaten kabullenmiş yenilgiyi. bu durumun takıma yansıdığını da görüyoruz zaten. takımın koskoca devre arası kampını yatarak geçirdiği kupa maçlarından belliydi. ciddi anlamda kötü futbol oynayan bir takımdan bu puan farkını kapatmasını beklemek garip geliyor bana.

    üstüne onca transfer yapan ama lisans çıkaramayan, resmi örnekleri olmasına rağmen sakatlanan bruma'nın sözleşmesini bile donduramayan, yabancı kısıtlaması olsun, stad konusu olsun hiçbir alanda galatasaray'ın haklarını savunmak adına tek kelime bile etmeyen galatasaray yönetimi, öte yanda şike yaptıkları gittikleri her mahkemede resmen tescillenmiş olmasına rağmen; mahkeme, yargıtay kısaca devletin tüm resmi kurumlarının kararlarını tanımıyoruz diyerek üstüne bir de gövde gösterisi yapan fenerbahçe'yi gördükten sonra bu maçın sonucu ne olursa olsun pek bir önemi yok.

    anlaşılan o ki, şampiyon sezon başından belirlenmiş gibi. muhtemelen yönetimde bunun farkında, ondan bu sessizlik. hala galatasaray'ın büyüklüğünü anlamamışlar ki zaten liseci kafasından da bunu beklemek hata olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın