• 3663
    akıllara zarar düşünceler üretebilen taraftar topluluğu.

    şu 2-3 senede gözlemlediğim en favori yorum ise şu bence; "abi iyi futbolcu olsa x niye bıraksın"

    sneijder iyi topçuydu madem inter niye bıraksın abi :((( g r o s i c k i gelsin.
    muslera'nın elleri küçük ya. lazio niye bıraksın yoksa.
    amrabat* adam olsa psv göndermezdi abi.
    drogba hala oynayacak olsa chelsea alırdı abi :( e bıraksak şimdi bile alırlar ama kime anlatıyorsun. her maç ilk 11 oynatmazlar tabii, o ayrı. faydalanmayı bilmek şart.

    ama adam haklı. fm dünyasında o hala. ona göre bir takım futbolcu satıyorsa o futbolcu bitmiştir. iyi futbolcu olsa yapay zeka satar mı lan onu? pardon ama, bizim kulüpleri senin lenovo laptop'un değil, insanlar yönetiyordu değil mi? ki o fm'nin yapay zekası sizle yarışır. neyse.

    scout yapımız yok evet, senelerdir isyan etsek de scouting olayına unutmamak lazım. olm bu kulüp ribery'i buldu lan. kaçırsak da bulduk bir şekilde. amrabat'a 8m euro saydık patladık evet. muslerayı da lazio bıraktı şimdi kaçımız gitmesine razı? sneijder ordu maçında attı, juventus maçında attı. büyük maçlarda ortada yok diyebilen var mı? yok. tam tersine en son maçımızda gördük, takımın 2 tık üstünde bu adam, takım ona ayak uyduramıyor.

    şimdi elindeki klavyeyi sakince yere bırak ve komik yorumlar yapmayı bırak. bizim de iyi transferlerimiz var, kötü de var. biz zamanında ribery'i nasıl bulup getirttik, çok değil bir kaç sene önce semih kaya + 2 oyuncu + para veriyorduk çağlar birinci için. tekrar ediyorum, çağlar birinci. her kulübün var. o yüzden belirtmek isterim ki karşıma geçip heitinga* topçu olsa everton bırakmazdı gibi yorumlarla gelme.

    ikinci bir transfer yorumu; "abi madem bu kadar iyiydi niye biz aldık? nasıl kimse istemedi"

    bak kardeşim. muslera bizde, alsaydılar amk laziodan? ribery'i biz getirttik fransa'dan. ronaldo'yu psv'den önce bulsaydılar? kagawayı dortmund nasıl buldu getirdi?

    şimdi görüyorum. doria madem iyi stoper abi niye bize yar ediyorlar. madem balanta bu kadar iyi niye kimse almıyor. ujfa da bitmişti bir tek biz istedik adam emekiliğe geliyordu di mi? parayı basar doriayı da alırsın, balantayı da.

    bu demek değil ki her sükseli transfer tutacak yada her kapalı kutudan yıldız çıkacak. ama şu hayatımda gördüğüm en boş yorum olan, madem iyi niye bizlare yar ediyor diğer kulüpler ve madem iyi değil kulübü niye satıyor yorumlarını gördükçe üşenmeden girip veriyorum küsküyü* bilesiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın