• 185
    dönem itibariyle takımımıza en uygun olacak taktiktir. zira sneijder üzerine kurulmuş bir takımda oynanabilecek başka sistemlere bakalım;

    4-2-3-1 mancini geldiğinde denedi. burak sağda veya solda olmuyor ayrıca diğer kanatta oynayan arkadaşın da senede en az 5-10 gol ortalamayla oynaması gerekiyor gol yükü açısından.

    4-1-2-1-2 zaman zaman terimin denediği, dünyada milandan başka takımın oynamadığı antik çağ sistemi. hem top ortada çok sıkışıyor hem de kenarlara inemeyince pozisyon bulamıyoruz ve kenarlardan rakip çok rahat gelebiliyor.

    4-3-1-2 gladyatör*ün üçlünün ortasında oynadığını düşünürsek, selçuk hiçbir zaman biraz sola veya sağa yanlamış oynayamıyor. eleştirdiğimiz hamit tam bu sistemde 3lünün sağındaki adamdır ayrıca.

    4-4-2 aslında sneijder olmasa bize en uygun sistemdir. kanatlar bruma hayrovic(hem skorer hem çalışkan oyuncular git-gel yapmak için) sneijderin hücumdayken forvet arkası, savunmadayken sol açık gibi oynadığı* sistemdir. terim schalke ve birkaç maçta daha denedi ama olmaz.

    bu sebeplerden dolayı 3-5-2ye dönmeyi mantıklı buluyorum. özellikle telles ve ters kanada monte edeceğimiz aslanın performansı çok önemli. savunmayı 3lemek en basit ve ilk akla gelen çözüm daha az gol yemek için. ayrıca bu sayede ara ara gördüğümüz üzere selçuğun daha çok ceza sahası çevresine gireceğine eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın