resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2423
    dün oynanan maçta* üç kere adamın içinden geçmeye çalıştı, üçünde de normal olarak başarısız oldu, ve üçünde de çok tehlikeli atak yememize neden oldu ve üçünde de ataklar bitene kadar yerde kaldı. sonra ne mi oldu? birşey olmamış gibi kalktı yürüyerek mevkisine döndü. o pozisyonların birinde melo topu kaptı, adamları çıkarken yakalamıştık ve pozisyona girebilirdik, eboue denen futbolcu hala yerde yattığından melo topu dışarı gönderdi. zaten top daha dışarı çıkmadan kalktı ve birşey olmamış gibi mevkisine döndü.

    vallaha en büyük rakibimiz kendimiziz. her mevkide bir tane orjinal* oyuncumuz var. yoksa kadro olarak kimseden aşşağı kalır yanımız yok. mental olarak düzgün olan futbolcularımız bir elin parmağını geçmez. sadece onlardan istenileni yapsalar zaten bu durumlara düşmezdik. eboue bunlardan sadece bir tanesi. çok zengin olsam bu ve 4-5 futbolcunun sözleşmesinin fesih bedellerini öder göndertirdim. eminim yönetim de böyle düşünüyordur. ama bir tane değil ki gönderesin, gönder gönder bitmez.

    açın bakın ben yazarken inanamıyorum, adam 1 denedi olmadı 2 denedi olmadı 3. yine deniyor ya adamın içinden geçmeyi deniyor hahaha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın