• 3657
    görüyorum ki 26 ocak 2014 gaziantepspor galatasaray maçı öncesi yine komik ve garip davranışlar içerisinde olan taraftarlarımız var. felaket tellalları mı ararsıın hiç umudum yokçular mı ararsın, hepsi var...

    yahu arkadaşım kadroyu, taktiği, belli oyuncuları beğenmeyebilirsin. eleştirebilirsin. normal, düzgün eleştirenlere lafım yok. saçma sapan triplere girenler var. kadroya küfredenler var. ona buna saydıranlar var. ya bir dur maç başlamadı daha. bekle bari maç oynansın ondan sonra yüklen. belki çıkıp 1-3 kazanacağız? belki çok iyi oynayacağız? eleştirini tahminini yap da hiç umudum yok:( nedir mk?

    sanki gaziantepsor'la değil chelsea'yle oynuyoruz amk. bu ne umutsuzluk inançsızlık? bizde sabri ve hakan balta oynuyormuş. :(((( gaziantepspor'da dani alves ve marcelo oynuyor sanki. nedir bu umutsuzluk inançsızlık? bu mudur takıma olan desteğiniz güveniniz inancınız?

    sonuçtan bağımsız söylüyorum yapılanlar çok yanlış. bu olumsuz inançsız tripcan havayla mı şampiyonluğu kovalayacağız? bu halle mi şampiyon olacağız? böyle mi destek olacağız? bu takım kimlerle kimlerle şampiyon oldu... sabri falan yanında iyi kalır.

    sırf sneijder ile drogba gününde olsa kazanma ihtimalimiz %90 zaten lan. onlar gününde olsa en az 2 gol atarız demektir. nedir bu umutsuzluk?
App Store'dan indirin Google Play'den alın