resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 779
    kendisi acik ve net bir sekilde galatasaray tarihinin en kotu stoperlerinden birisidir. hatalarini tek saymayacagim ama hani bazen stoper cabalar durur elinden birsey gelmez takim gol yer. bu arkadas da kesinlikle oyle bir durum yok.

    kalemize atilan kornerlere bakin mesela, drogba veya umut'un olmadigi hava toplari kalemize gol olarak donuyor. bu arkadasin hic bir sey yapamiyor. korner atislarinda temel olan adam paylasmayi bile bilmiyor adam. en son antalya macinda sayesinde gol yenildi sanirim.

    sahada uyur gezer gezdiginin uzerine hicbir seyler yazmayacagim bile. bu kadar cabuk gecilen stoper oyuncusu inanin gormedim.bunu beli dondurmekle alakasi yok.

    kendisi suan bonservis bedeline bakilarak oynatiliyor. cunku dany'nin kendisinden fersah fersah onde oldugu ayan beyan ortada. en azindan bu adamdan daha hizli.

    7m euro bonservis ucreti verdigin adami hic izlemedin mi? en azindan sampiyonlar ligi kasetlerini izleseydin. 7m euro bir defans oyuncusu icin buyuk bonservis bedeli.

    kendisin hatalari semih gibi genc bir stoper tarafindan kapatilmaya calisiyor. ama buna semih de dayanamiyor ve pozisyon hatalari pes pese geliyor. 2 sene onceki semih nerede bu seneki semih nerede. 2 sene once yaninda ujfalusi gibi bir adam vardi.

    umarim bir arap,rus takiminin futboldan anlamayan patronu 'adam chelsea'ye karsi oynuyor' diyerekten kendisini transfer eder.

    tribunde oturmasi gereken oyuncular siralamasinda ilk sirada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın