resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 142
    niye kadro disi olarak galatasaray'i beklemedin diye elestiriliyor. senin yoneticin gidip seni sezon sonu alacagiz gibi bir soz vermemis. bir protokol imzalanir mi bilmem ama oyle bir on anlasma imzalamamis. sen de daha kalkip adama bekle bekle diyeceksin.

    neyini bekleyecek, bakti transferler pes pese yapiliyor kimsenin kendisini aradigi yok, adam da hayatini bu isten kazandigi icin eskisehir'e imza atti. mecburiyetten imza atti. ne deseydi basin toplantisinda? burada olmak zulum bana,kaldiramiyorum artik. eskisehir adindan bile tiksiniyorum mu deseydi? kendisindeki ruh halini dusunebiliyor musun?

    sen adamla goruseceksin, adam senin icin fedakarlik yapacak, besiktas gibi bir kulubu elinin tersiyle itecek. kendi takiminda kadro disi kalacak. sen kalkip geri donmeyeceksin. galatasaray-eskisehirspor yonetimi el birligiyle adamin gelecekte oynayacagi futbolun icine etmislerdir gecmis olsun. ali turan'a yapilan kendisine yapilabilirdi.

    pesin not; kendisinin galatasaray'da oynamasini gereksiz bulan, kendisini sisirilmis bir balon goren futbol izleyicisi tarafindan kaleme alinmistir bu yazi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın