resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4784
    galatasaray'ın rakiplerinin chelsea, borussia dortmund, real madrid, manchester gibi şampiyonlar liginde her daim ilk 8'de olan takımlar olduğu göz önüne alınırsa "sneijder üzerine sistem" yerine "en uygun sistem"e dönmek için satılması gerektiği daha rahat görülür.

    sneijder yüzünden sistem değişir "ee ama adam ne yazdı", sneijder yüzünden takım kanatsız oynar "eee juventus'a çaktı".yahu futbol top ayağına gelince iyi bir şut çıkarıp 3-5 maçta skor üretmekse o top ayağına gelmediği,geldiği zaman da skor üretemediği maçlara da bakmak lazım.

    senin hucüm hattında burak,drogba ve sneijder varsa top sürüp adam geçecek oyuncu kim?olmayınca da "şişir drogba'ya indirirse belki pozisyon olur"a dönüyorsun.

    defans problemlerinden bahsedilmesine rağmen geçen sezonun ilk yarısında 34 gol atıp 20 gol yerken, şuan 28 gol atıp 17 gol yemişiz.yani sorun çok gol yememiz değil daha az pozisyona girip az skor üretmemiz.

    velhasıl kelam; sneijder iyi oyuncudur, kalitedir ama bulunmaz hint kumaşı veya gökten inmiş mesih de değildir.

    3-5-2'yi uygulayamıyor "bana kanat oyuncusu lazım,bu takımın kanatları kullanması lazım" diyorsan sneijder de değerlendirilir, drogba da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın